✨️ Czucie wobec drugiego wyboru w miłościⒾ Tak szczerze. Co czujecie wobec osób, które były waszym drugim wyborem związkowym, a was bardzo kochały lub kochają?
@mirko_anonim: chyba nie bardzo rozumiem pytanie. W sensie, że równolegle startowałeś do dwóch osób i wypadło na te mniej pożądaną? Czy że nie wyszło z kimś i finalnie zdecydowałeś się na inną opcję?
przyjacielski-przewodnik-17: Nie wiem bo mnie żadna nie chce, ale ja nie chciałbym być drugim wyborem. Zawsze gdy laska mnie olewała i wybierała innego, to i ja olewałem ją. Z resztą nawet jak się z tym pierwszym rozstały, to i tak nie próbowały do mnie uderzać tylko szły do innych.
Bycie wybranym ostatnim do drużyny oznacza tylko jedno.
obowiązkowy-naturalista-34: @ElenaRain ktoś miał dwóch adoratorów. Nie wyszło z A to idzie do B. Ciekawi mnie jak dużo w takich przypadkach jest miłości.
@mirko_anonim: hmm pewnie zależy jak duże zainteresowanie było wyjściowo. Ale w takich przypadkach gdy te dwie osoby są rozpatrywane równolegle z przewagą A, ale jednak pada na B to trudniej o uczucia. Z czasem człowiek może sobie zdać nawet sprawdzę, że osoba B oferuje więcej, bardziej odpowiada czy miłość ostatecznie jest głębsza ale na to trzeba więcej czasu
arogancka-obserwatorka-18: nigdy tak nie miałam. Jak mi się ktoś podoba to tylko jedna osoba naraz. Jak z nią nie wyjdzie albo mnie odrzuci, to po czasie przestaję do niej cokolwiek czuć. A nowa osoba to dla mnie nowy rozdział, nigdy nie jest gorsza i ma moją pełną uwagą oraz czułość. Z tym ze tego nowego rozdziału nie zaczyna się, dopóki się nie zamknie starego.
Tak szczerze. Co czujecie wobec osób, które były waszym drugim wyborem związkowym, a was bardzo kochały lub kochają?
#pytanie #zwiazki #milosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Nie wiem bo mnie żadna nie chce, ale ja nie chciałbym być drugim wyborem. Zawsze gdy laska mnie olewała i wybierała innego, to i ja olewałem ją. Z resztą nawet jak się z tym pierwszym rozstały, to i tak nie próbowały do mnie uderzać tylko szły do innych.
Bycie wybranym ostatnim do drużyny oznacza tylko jedno.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej