Aktywne Wpisy

fornson23 +7
Kilka miesięcy temu na wykopie dowiedziałem się, że nazwa "słodka bułka" to regionalizm dolnośląski i w pewnej części województwa łódzkiego. Więc pytanie do reszty Polski - jak to nazywacie? xdd #polska #jezykpolski #wroclaw #lodz #warszawa #krakow #poznan #gdansk #szczecin #bialystok #lublin #rzeszow #kielce #bydgoszcz
źródło: temp_file5721944887817045475
Pobierz
thorgoth +70
Dwóch chłopców w wieku 9 i 10 lat z Grodziska Wielkopolskiego porysowało kamykami i scyzorykiem około 40 samochodów zaparkowanych przed lokalem, gdzie odbywały się przyjęcia komunijne. Skala zniszczeń była na tyle duża, że na miejsce wezwano techników kryminalistyki.
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci
Straty oszacowano wstępnie na od 30 do 80 tys. zł. Sprawa trafi do sądu rodzinnego.
Rodzice apelują do władz gminy o pokrycie strat "to nadzwyczajna sytuacja".
#kryminalne #poznan #dzieci

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Własne mieszkanie, działalność b2b, nowy samochód i 7-cyfr na koncie z wizją FIRE przed 40.
Mogę wydawać się niedojrzały, kiedy się uzewnętrzniam, bo wychowałem się autystycznie(nie jestem na spektrum, błędy wynikają z wychowania, nie są organiczne) głównie czytając książki i grając na komputerze, bez kolegów i rówieśniczek w swoim otoczeniu.
Na co dzień raczej sprawiam wrażenie osoby ułożonej i kontrolującej swoje życie. W sumie dlatego tak bardzo mnie boli
@mirko_anonim: Co stoi na przeszkodzie, by wyznaczyć sobie nowe cele życiowe?
Zadbałeś o swoje zdrowie, rozwój osobisty, wygląd, wiele osób nie ma w sobie tyle samozaparcia i determinacji, żeby zajść tak daleko jak Ty, to godne podziwu i szacun za drogę, którą pokonałeś, by być tu, gdzie jesteś.
Wygląda na to, że nieco utknąłeś w żalu, że kiedyś ktoś Cię nie pokochał i
@mirko_anonim: lol mam podobnie, kiedyś człowiek miał tylko na tani browar i szwendał się cały dzień z ziomkami po osiedlu, a teraz może se kupić don perignona i polecieć w dowolne miejsce na