Wpis z mikrobloga

✨️ Najlepsze laptopy dla nauczycieli w 2023 roku
Jaki laptop 14"/15" polecacie w ramach programu laptop dla nauczyciela? Moja mama dostala bon dla nauczycieli na zakup laptopa o wartości 2500 pln. Znam się na komputerach, lecz chciałem dopytać bo może ktoś już stanął przed takim wyborem. Mama żadnym informatykiem nie jest i będzie go używać do przeglądania internetu i pisania w Wordzie. Z wymagań im mniejszy tym lepszy oraz żeby miał wytrzymałą i pojemną baterię. Mama poza wartością bonu nie chciałaby dopłacać więcej niz 1k pln. Wybór jest dość duży, ale ograniczony przepisami (dlatego np. łapią się tylko niektóre MacBooki - te drozsze). Z góry dziekuje za wszelką pomoc.
#laptop #komputer #pytanie #apple #windows #pytanie #pytaniedoeksperta #elektronika #nauczyciele

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim sluchaj kupilem akurat Lenovo Thinkbook 16Gb 512Gb G8 i lepszego chyba nie ma za ta kwote. Mocny procesor i duzo rdzeni, pamiec starczy, a jak nie to mozna zmienic na wieksza, dysk rowniez. W gierki nie pograsz, ale tak to jest super. Za 2500 zl akurat. Jedyny minus to bateria, ale kazdy po czasie trzyma krotko, nawet Macbooki. Lenovo mialem kiedys z 8 lat o ten mam nadzieje, zeby wytrzymal
  • Odpowiedz