Aktywne Wpisy

Melkovva_ +1
Lecimy z tym #glupiewykopowezabawy
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
Początek roku, druga połowa miesiąca, na szczęście już mam wodnika w znaku a w dzień urodzenia mam i imieniny i dzień babci xD więc wesoło xDDD
źródło: 38444
Pobierz
wscieklizna_irl +17
Ktoś mi kubek w robocie z-----ł xDd kawy nie będzie
Co do kierwy
Co do kierwy

@mirko_anonim: Asertywności można się nauczyć. No ale teraz to już po ptokach, możesz jedynie wziąć rozwód i wreszcie zacząć żyć po swojemu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
swoją drogą - wiesz, ze to w normalnych związkach tak nie wygląda?
Ja z mężem sobie wszystko ustaliłam jak chcemy by wyglądało nasze życie i nikt nie robi problemu by każde z nas co jakis czas wychodziło samo ze swoimi znajomymi czy nawet latamy sami na wypady zagraniczne czy góry. Kwestia dogadania sie.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: ale to jest źródło problemu, a nie dzieci. Poza tym dogadaj się z żoną. Niech ona idzie też gdzieś na jakieś wyjście, wtedy Ty zajmujesz się dzieckiem, a później zamiana. Nie wierzę, że nie da się z żoną tak dogadać. I opieki nad dzieckiem nie ma się co bać, musisz też starać się zostawać z dzieckiem sam. To naprawdę jest proste