Aktywne Wpisy
darkprincewwa +709
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

moll +175
Ciasto gotowe, a Wy zazdrośni. Jogurtowo-kokosowe, wierzch czekolada deserowa i płatki nagietka
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
#kuchniamoll #gotujzwykopem #jedzenie
źródło: 1000019153
Pobierz

#motoryzacja Mirki, czy kupilibyscie Kie Rio z 2012 roku z przebiegiem 220k za 18k PLN na dojazdy do pracy (100 km dziennie)? Czy to za dużo jak na samochód do takiego celu i ten przebieg? Muszę kupic nowe auto do pracy bo mój obecny juz odmawia posłuszeństwa. I mimo ze na dojazdy to nie chciałabym jednak jakiegoś totalnego Gruza bo chciałabym sie po prostu nie stresować tym czy samochód mi odpali po wyjściu z pracy czy nie. Zakładając ze na standardowych oględzinach nie wyjdzie nic niepokojącego to kupilibyście czy nie?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: 69408709_2455517834732869_1164254901098774528_n
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Za polowe tego co napisałeś kupiłem w styczniu golfa 5 1.9 tdi z automatem, po hamowni 320 NM. Kupiłem to miał 190, teraz 220kkm.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Jailer