Wpis z mikrobloga

Z czego to wynika? Przecież kobiety nienawidzą takich facetów. Jak to wyjaśniacie?

Kto tak twierdzi przecież kobiety też głosują na PIS i Konfe? XD

Z takich innych historii o moim życiu w wieku 28 lat zacząłem brać sterydy, straciłem ~30kg tłuszczu i przybrałem kilkanaście kilogramów mięśni budując dość archetypową, dobrze zbudowaną sylwetkę(tak wiem mireczki z tagu mirkokoksy, można było robić to naturalnie, byłem sfrustrowany swoim wyglądem i niepowiedzeniami z kobietami

Piszesz
  • Odpowiedz
@MaxGigaW: To jest konflikt nowego przekonania z jego starym przekonaniem więc po jakimś czasie kiedy gubi wątek to wraca pisać domyślnie jak jest zaprogramowany przez społeczeństwo - change my mind ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Klasyczny przypadek prowokacji.
Próbujesz zagrać na dwa fronty - z jednej strony deklarujesz, że wygląd i poglądy nie mają znaczenia ("Kobiety nie patrzą na wygląd"), a z drugiej szczegółowo opisujesz, jak przeszedłeś transformację, by stać się wyżej w hierarchii męskiej (sterydy, kasa, siłownia). Twoje doświadczenia z "pięknymi studentkami" i "dwucyfrową liczbą atrakcyjnych kobiet" są bezpośrednią konsekwencją tego, co ignorujesz: hipergamii i praw rynkowych. Pytanie do "lewicy" to tylko retoryczna
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @MaxGigaW

Z czego to wynika? Przecież kobiety nienawidzą takich facetów. Jak to wyjaśniacie?

W sumie takie mi się nie podobają ;)
Jak widzę Zajączkowską, to
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Czyli napisałeś post, bo piszą jakieś pierdoły na onecie w sekcji dla kobiet, żeby to się klikało. Ogólnie to wydaje mi się, że dla społeczeństwa zawsze będzie promowany bluepill ze względów ekonomicznych. Beciaki muszą być, żeby to wszystko się kręciło.
  • Odpowiedz