Aktywne Wpisy

Bzyllu +536
No i po co ten pieszy po chodniku chodzi?
Pewnie ktoś podjechał do lekarza tylko na chwile i zaparkował w krzakach. Chciał tylko spokojnie wyjechać.
Prowokatorzy!
@konfitura_w_akcji
#konfitura
Pewnie ktoś podjechał do lekarza tylko na chwile i zaparkował w krzakach. Chciał tylko spokojnie wyjechać.
Prowokatorzy!
@konfitura_w_akcji
#konfitura
źródło: image
Pobierz
niegwynebleid +181
źródło: 1000032218
Pobierz

Czy zabieracie swoje rodziny na wyjazdy integracyjne/orientacyjnie z pracy?
Znalazłem nową pracę i w ramach orientacji mam wyjazd 2-dniowy do siedziby firmy w Czechach. Wszystko organizuje firma. Nie wiem czym jadę, do jakiego hotelu, ani do końca co tam będę robił. Domyślam sie, że 9-17 szkolenia, rozmowy o projekcie który mam rozwijać, a potem pewnie jakieś aktywności.
Jak sie moja żona o tym dowiedziała, to mówi że ona i nasz 2-letni synek jadą ze mną. Na początku myślałem, że tak sobie żartuje, ale ostatnio mieliśmy poważniejsza rozmowę na ten temat i dotarło do mnie że serio chce tam ze mną jechać.
Jestem co do tego pomysłu nastawiony negatywnie. Dla mnie to nie jest wycieczka, tylko serio nastawiam się, że jadę tam pracować, wdrażać się i poznać zespół. W szczególności że jest do dla mnie nowy obszar, a praca jest 100% zdalna i pewnie tych ludzi następnym razem zobaczę na żywo za co najmniej pół roku. Jak pojadę z rodziną, no to wiadomo że wolny czas będę chciał spędzić z nimi, wbrew temu co żona deklaruje, że oni sie sobą zajmą.
Czy jestem egoistą, że chcę jechać na ten wyjazd sam? Jak to wygląda u was?
#it #pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
z fartem
Fejk i gej, weźcie lepsze te bejty róbcie