✨️ Niepewność na giełdzie - kiedy wsiąść do pociągu?Ⓘ Nie wsiadłem do pociągu na początku kwietnia, bo sie nasłuchałem spadzichów, a w robocie były grupowe zwolnienia.
Później nie wsiadałem bo było drogo, a teraz to już ciężko się patrzy na te wzrosty znowu.
Żeby być niedźwiedziem to trzeba mieć zajebiscie silną psychikę.
@mirko_anonim ogólnie na giełdzie inwestuje się nadwyżki, pieniądze, które możesz stracić. Jeśli masz niepewną sytuację finansową i zawodową wstrzymaj się. Rozsądnie zrobiłeś że w swojej sytuacji nie włożyłeś pieniędzy w kwietniu. Teraz jeśli masz jakieś nadwyżki, stabilną sytuację, masz ochotę je inwestować w akcję to zrób. Dziś wydaje się drogo, za jakiś czas będzie to uznawane za tanie.
@mirko_anonim: a widzisz, ja nie czytałem żadnych przewidywań i nie sprawdzałem czy jest drogo czy nied i po prostu wsiadłem. Po mimo początkowych zawirowań, po roku jestem na spory plus.
Nie wsiadłem do pociągu na początku kwietnia, bo sie nasłuchałem spadzichów, a w robocie były grupowe zwolnienia.
Później nie wsiadałem bo było drogo, a teraz to już ciężko się patrzy na te wzrosty znowu.
Żeby być niedźwiedziem to trzeba mieć zajebiscie silną psychikę.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
źródło: E4FE269BB2FE9784D857E0485B734504
Pobierz1. kupuj częścią kapitału i rozkladaj zakupy
2. Patrz punkt pierwszy.
Komentarz usunięty przez autora
Takie jest zycie. Nie wszytko da sie przewidziec.