Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +5

albo jestem blisko związku albo zostania zfriendzonowanym na maxa( ͡° ͜ʖ ͡°)
spotykam się z dziewczyną już jakiś czas, generalnie znamy się kilka lat, ale spotykamy się od paru miesięcy(po prostu wcześniej nasze drogi się nie zeszły), wcześniej za bardzo nie zwracałem uwagi na nią(ot taka zwykła dziewucha), ale jak ją poznałem bliżej to okazało się, że mamy wspólne zainteresowania i z charakteru jest bardzo fajna
praktycznie co każdy weekend gdzieś jedziemy na cały dzień albo razem albo w innym gronie, ja poznałem jej znajomych, ona moich znajomych, spoko się z nią gada i pisze, dosłownie ona ciągle zaczyna rozmowę itp, nie trzeba jej ciagnąć za język, a jeszcze od poniedziałku jedziemy na mazury na cały tydzień we dwójkę
tylko nie wiem, czy to jest coś więcej czy tylko jakiś friendzone - nie uważam się za przystojnego faceta, jestem całkiem niski, imo jestem 4.5/10, jestem dobrze wysportowany(krata na brzuchu, 10% BF), ale z mordy kiepsko( ͡° ͜ʖ ͡°), uważam że jestem całkiem zabawny, mam dobre wyczucie żartu i sarkazmu i w gronie osób jestem taką duszą towarzystwa, cykam się że te wszystkie spotkania to jestem bardziej jako bawidamek niż potencjalny przyszły chłopak/partner, bo serio uważam, że ona jest całkiem ładna, a ja jestem średniakiem
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord