Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +83
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Historycznygagatek +112
Drugi najgorszy dzień w życiu, zaraz po śmierci najbliższej osoby.
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...
Właśnie się człowiek dowiedział, że musi odpuścić pracę i swoją pasję, że musi zostawić wszystko co uwielbia. To co daje siłę i piniondz do życia, przewodnictwo górskie, fotografia w terenie. Powodem jest otrzymany wyrok - nowotwór. Nie wiedziałam, że można wpaść w taką panikę, po usłyszeniu diagnozy, a jednak. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Człowiek uczy się całe życie...

Nie wykorzystałbyś szansy bycia chadem? XD
Chłopie nie siej herezji, jakbyś był chadem człowiekiem 10/10 ruchałbys codziennie inna, nie byłbyś jakiś introwertykiem spierdoksem, bo dostałbyś pozytywna walidację od dzieciństwa, aż po grób.
Super też znam rówieśników, w podstawówce koleżanka z klasy powiedziała, że jej się chłopak podoba. A od gimnazjum są w związku przez kilkanaście lat. Wystarczyło się tylko spodobać komuś, wystarczyło mieć dobre geny, a laska już w
@trevoz: oni mają naturalnie bardzo wysoki testosteron, silny popęd kieruje ich zachowaniami, muszą "spuścić z krzyża" i to najlepiej z wieloma różnymi
@trevoz: Hmm, zastanówmy się, czyżby chodziło o coś innego niż intelekt?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
Więc generalnie niema znaczenia czy jest intor/ekstra, po prostu
@mirko_anonim: w większości przypadków beznadziejny pomysł, w moim otoczeniu więcej takich związków się rozpadło niż skonczyło ślubem xD