Wpis z mikrobloga

✨️ Problemy z zaufanymi urządzeniami na giełdzie
Nie mam już konta więc muszę z anonima. Czy tylko ja mam tak, że urządzenia dodane do zaufanych po jakimś czasie same się rozłączają (dedykowana przeglądarka tylko do tego gdzie nigdy nie usuwam ciasteczek a za każdym razem muszę dodawać urządzenie do zaufanych). Oczywiście SMS z kodem nie dochodzi lub dochodzi z kilkunastominutowym opóźnieniem. Nie mam możliwości się zalogować zamknąć pozycji. Szczur jak zwykle odpisuje, że awaria ale tym razem zwala winę na operatora. Nic się tam nie zmieniło i nie zmieni. Jedno wielkie oszustwo! Przestrzegam
#gielda #xtb

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: ja nie wiem czy aktualizacja przeglądarki nie powoduje, że logowanie jest traktowane jk z nowego urządzenia, a że ciągle aktualizują przeglądarki to już odpuściłem dodawanie do zaufanych, zawsze się loguję jednorazowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeżeli korzystasz z VPN, to dodawanie do zaufanych urządzeń nic Ci nie da, bo każde logowanie jest traktowane tak jakby było wykonywane z nowego urządzenia. Dotyczy się to nie tylko XTB, w mBanku jest tak samo.
  • Odpowiedz