Aktywne Wpisy

PanTuNieMieszkasz +300
Jestem strasznie przemęczony ale muszę pracować muszę robić nadgodziny, mama ma nawrót raka i inne choroby muszę jej pomóc, ona całe życie mi pomagała jak już martwy stary pijany nie dawał kasy i robiła na 3 roboty żebym miał co jeść. Kto może niech po prostu dobrze o mnie pomyśli i trzyma kciuki żebym miał siłę ogarnąć rzeczywistość i żebym kiedyś w końcu się wysypał. Dziękuję

bar125 +31
Już nie będzie Tomka na następnej pompie na indeksach. Pożegnanie Tomka z tagiem #gielda … Sześćdziesiąt wpisów: 30 wieszczących besse, 29 krach, 1 odbicie, tu też nie trafił, bo przyszły spadki. Kilkanaście lat przepowiadania krachu. Zwolennik 100-letniego długu austriackiego. Powtarzalność omijania hossy przez lata, przez dekadę. Coś niewiarygodnego! Co tydzień siadaliśmy, jak do telenoweli, żeby oglądać jego kreski na wykresach, których nie potrafiliśmy zrozumieć. Fenomen socjologiczny! Ileż rzeczy można było
źródło: 1000024045
Pobierz

Co możesz zrobić?
Dieta low-fodmap,
Enzymy trawinne w tabletkach, przed każdym posiłkiem.
Probiotyki stosowane przy IBS (np Lactobacillus plantarum 299v)
Maślan sodu,
Nie jadam kurczaka z ryżem, jem normalne dania które sam przygotowuje. Przeróżne rzeczy przygotowane na różne sposoby. Oczywiście kurczak z ryżem też się zdarzy ale jest to czasem butter chicken, a czasem korma. Ale jem wszystko, od podrobów, po gulasze wołowe. Nie głodzę się sałatkami, oczywiście taka też się zdarzy ale to jako dodatek do innego dania.
Nie liczę
@mateos11: A takie jedzenie jak opisałem to aż takie śmieci? Wiadomo wpadał mak ale wpadały też zwykłe obiady, zupy krem, sałatki, sushi. Rozumiem jak ktoś je zupki chińskie i mrożone pizze zalane keczupem,
Po prostu dla lekarza było dziwne, że jak zmieniłem dietę to czuje się gorzej, i tu nawet nie chodzi o samopoczucie tylko biegunki na przemian z zaparciami. I to w takim stopniu, ze 2-3 dni zaparcie, a potem przez 2-3 dni codziennie biegunki, 5-10min po jedzeniu i to taka, że albo dotrę do