Aktywne Wpisy

red7000 +574
zajebiste te szatnie były, klimat więzienny
źródło: temp_file1911396031852578079
Pobierz
mateosz_inbecki +148
Znacie inny naród tak dający się ponosić emocjom i kompletnie oderwany od rzeczywistości? Mam wrażenie że dwa tematy działają jak różdżki wytrychy: chore pieski i chore dzieci.
Nieważne kim jesteś, możesz być k---a nawet hitlerem a twoje grzechy zostaną odpuszczone - wystarczy że powiesz dwa słowa po polsku i kupisz karmę pieskom czy coś a polaczek do tego dołączy bo sam jest bez żadnej inicjatywy. W końcu danie na dzieci to najlepsza
Nieważne kim jesteś, możesz być k---a nawet hitlerem a twoje grzechy zostaną odpuszczone - wystarczy że powiesz dwa słowa po polsku i kupisz karmę pieskom czy coś a polaczek do tego dołączy bo sam jest bez żadnej inicjatywy. W końcu danie na dzieci to najlepsza

@mirko_anonim: nawiększą kanalią jesteś właśnie dlatego, że niszczysz życie swoim dzieciom. Z takimi rodzicami nie mają szans na normalne życie
Ale pewnie bait, nie można być aż takim ciulem.
ty sie nie interesuj i nie mieszkaj w nie swoje sprawy bo kociej.. @
Dobrze, że mnie to nigdy nie spotka, bo mnie żadna nie chce.
Postaw się czasem w roli drugiego człowieka i zapytaj siebie jak opisałabyś wielowatkową, prawdziwą historię z własnego życia w telegraficznym skrócie? Dla CIebie miałaby 100% sensu, bo przecież jest prawdziwa i bazuje na Twoich wspomnieniach, ale dla osoby, która czyta o niej pierwszy raz może wydawać się zmyślona, bo nie ma pamięciowych wypełniaczy,