Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 11
silny-czempion-63: Nie ma chyba bardziej bezsensownej i bezproduktywnej rzeczy, niż porównywanie się z innymi.

Po drugie: miej w dup** co mówią czy myślą inni. Bo kiedy ich słuchasz, to Ty będziesz ponosił odpowiedzialność za to, co "doradzali", bo To Twoje życie a nie ich.

Po trzecie: traktuj z przymrużeniem oka, to co widzisz. Ludzi udają, grają, chcą pokazać swoje życie jako udane a mógłbyś się mocno zdziwić, gdybyś zajrzał za kurtynę.
  • Odpowiedz
Jak to możliwe że tak bardzo odstaje od swoich rówieśników?! Ponad 30 lat a czuje się jak studenciak 1 roku, który przyjechał z zapadłej wsi do wielkiego i przerażającego miasta... moi rówieśnicy rozważają kolejne dziecko,

@mirko_anonim: Nie, nie odstajesz. Po prostu nie miałeś tyle farta jak ci z sociali, którzy mieli wspierające rodziny, hajs i spadek. Też tak teoretycznie mogę powiedzieć patrząc na fejsa, insta - tylko jak się zagłębisz
  • Odpowiedz
tak, tak, kazdy kto nie przegrał zycia i nie wegetuje w wieku 30 lat

@pianinka: Polecam samemu się odciąć od sociali, bo już to zdanie pokazuje że masz wyprany mózg. To że ktoś nie podróżuje i żyje spokojnie, dla jednego jest nudnym życiem, dla drugiego świętym spokojem gdzie może się skupić na sobie i robić co chce. Nie każdy ma durne przeświadczenie by oglądać widoczki w innym mieście, kraju co miesiąc.

albo
  • Odpowiedz
Polecam samemu się odciąć od sociali

@kaminarii: Nie mam zadnych socjali, za to twoje zapetlęnie się na punkcie tego co na nich obserwujesz sugeruje twoja niezdrowa obsesję.

To że ktoś nie podróżuje i żyje spokojnie, dla jednego jest nudnym życiem, dla drugiego świętym spokojem gdzie może się skupić na sobie i robić co chce. Nie każdy ma durne przeświadczenie by oglądać widoczki w innym mieście, kraju co
  • Odpowiedz
Nie mam zadnych socjali, za to twoje zapetlęnie się na punkcie tego co na nich obserwujesz sugeruje twoja niezdrowa obsesję.

@pianinka: Raczej twój tekst który jest rzucany wszędzie gdzie się da to sugeruje, odnoszę się do niego.

Fajnie, fajnie, ale nie o tym pisał OP. Z humana była pała co? Matura
  • Odpowiedz
Ponad 30 lat a czuje się jak studenciak 1 roku, który przyjechał z zapadłej wsi do wielkiego i przerażającego miasta... moi rówieśnicy rozważają kolejne dziecko, zakredytowani, praca w korpo a dla mnie to jakaś abstrakcja.

@mirko_anonim: ale to jest przecież zaleta xd

ile to ja znam ludzi lekko 30+ co mają problemy typu: rozwód, remont albo budowa wielkiego domu, żona gderająca i 0 życia łóżkowego, problemy zdrowotne / finansowe /
  • Odpowiedz
ile to ja znam ludzi lekko 30+ co mają problemy typu: rozwód, remont albo budowa wielkiego domu, żona gderająca i 0 życia łóżkowego, problemy zdrowotne / finansowe / psychiczne, uzależnienia od leków czy alko

@Dietetyq: dlatego w długim terminie to przegrywy o ile madrze podeszli do redpillowego grindu okazuja sie wygrywami.
  • Odpowiedz