Aktywne Wpisy

michalxd21 +392
Dzisiaj różowa ma zdjęcie gipsu, a że ma wizytę u innej doktor w innej części miasta w południe to poprosiliśmy o maksymalnie wczesną wizytę. No to wpisali nas na sam początek, na 8:00. Byliśmy oczywiście 7:30 bo trzeba się zarejestrować i czekamy. Czekamy, czekamy, nikt nie wchodzi nikt nie wychodzi. Księciunio dopiero o 8:35 pojawił się w gabinecie XD ale potem wina rejestracji czy pacjentów że dużo roboty.
#lekarz100k #
#lekarz100k #

Lardor +155
Wstaje rano wychodzę z klatki a tu mam taki widok xddddd #krakow oczywiście ładuje wszystkie i dziś jadą do lamusowni na makulaturę właśnie tam dziś się wybierałem
źródło: 1000091710
Pobierz

Tak, niestety nie ma nic wiele więcej. Jeszcze dobrze, jeśli zdrowie dopisuje
Musisz nauczyc sie cieszyć tym co masz .
Ja zacząłem od cieszenia sie ze mam wszystkie kończyny potem zdrowe serce i teraz cieszę sie każdym dniem.
Pomocne filmiki jak ludziom urywa ręce na wojnie czy ktoś dostaje zawału
@nalot_1: oczywiście, że tak. Ale z jakiegoś powodu wiele osób tego nie rozumie.
@mirko_anonim: Nie akceptujesz żadnych rozwiązań i się dziwisz że ci tak źle. Próbuj nowych rzeczy, ucz się nowych
Niestety, mam ten sam sposób myślenia – przeraża mnie, jak wielu ludzi cieszy się z prostych rzeczy. Ciągle widzę ten sam schemat: praca, zarabianie, dorabianie się, kupowanie nowych rzeczy, chwalenie się z tego co się ma, studia, praca, założenie rodziny. Właśnie jak zaprogramowane NPC.
Próbuję zrozumieć, jak mogą odczuwać radość z tej przeciętności, gdyż ja nie potrafię. Kobiety cieszą się, że zaoszczędzą na zakupach 20 zł biegając od sklepu do sklepu,
@mirko_anonim: https://pl.wikipedia.org/wiki/Z%C5%82udzenie_ponadprzeci%C4%99tno%C5%9Bci
STUDIA:
jeśli wybierzesz kierunek, przy którym masz zajawkę, który da ci pracę i perspektywę doskonalenia umiejętności przez długi czas po zakończeniu studiów, to z każdym rokiem będziesz mieć większą satysfakcję z tego, jak
@mirko_anonim: a co zrobiłeś żeby mieć więcej od życia?
Myślą, prawdopodobnie tak samo jak ty tylko ty tego nie widzisz. Każdy myśli, każdy aspiruje ale żyje tak
jak ktoś nie jest ludzkim ścierwem, to zapoznawanie się z takimi materiałami jedynie wzmaga przygnębienie
@mirko_anonim: hehe, to również przeciętne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
bardzo dobra metoda. To jest to samo co normickie "doceń to co masz", tylko brutalniej ujęte. Stosuję, chwalę sobie.