Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim Tylko po co obwieszczasz to światu i tym bardziej z anonima? Nikt nie ma na celu podcinać Ci skrzydeł, dzieląc się obserwacjami, a to, że wolisz chlać i trzepać, zamiast np. looksmaxxować, mówi więcej o tobie jako jednostce, niż o blekpylu.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ale co ty chcesz porzucić? Że laski lecą na atrakcyjnych gości? Że wyglad praktycznie definiuje twoje zycie?
Problem z wami jest taki ze probujecie przeksztalcic narzedzie ktore tlumaczy ci pewne mechanizmy w religie stwierdzic ze its over nie robic nic zeby poprawic swoja atrakcyjnosc skorzystac z wiedzy na swoja korzysc potem plakac ze to toksyczne i wina zlego pilla XDD

Ja mniej więcej od 25 lvl strasznie zdziadziałem, zasiedziałem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Pewnie przechodzisz poblackpillową depresje bo chciałbyś być kochany przez kobiety miłością romantyczną co jest niemożliwe. Też swego czasu myślałem, że poznanie blackpilla więcej zabrało mi z życia niż dało. Ostatnio tak jak kolega wyżej lekko schudłem i od razu laski inaczej na mnie patrzą, a gdyby nie blackpill to dalej łudziłbym się że jakieś kupowanie nowych fur i trzymanie ramy to jest to co powinienem robić.
Blackpill pozawala zrozumieć
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: Nie trzeba zmieniać - zmienia się sama na gorsze. Osobiście przeszedłem już te wszystkie gry i rynek mnie nie dotyczy ale jak widzę jakie salta teraz młodzi muszą robić to nie dziwię się, że lepiej zająć się sobą.
  • Odpowiedz
Nie trzeba zmieniać - zmienia się sama na gorsze. Osobiście przeszedłem już te wszystkie gry i rynek mnie nie dotyczy ale jak widzę jakie salta teraz młodzi muszą robić to nie dziwię się, że lepiej zająć się sobą.

@ThinkBackwards: nie no, z taką mentalnością, to najlepiej od razu rzucić się pod most. "Nic nie można zmienić, nic ode mnie nie zależy buuu" jak lewica XDDDD.
  • Odpowiedz
Dokładnie jak piszą. Problem jest w tobie nie w blackpillu. Szukasz wymówki by siedzieć dalej w gównie albo usprawiedliwić swoje postępowanie.

@kaminarii: Wszystko spoko, tylko blackpillowcy, podobnie jak nasi rodacy w PRL, kładą uszy po sobie i wciągają innych w przegrywizm. To jest choroba całej polskiej manosfery. To szczególnie słabe przy deklarowaniu prawicowych pogladów i toczeniu beki z feministek i lewizny. Samo przełknięcie gorzkiej pigułki za 1 zamachem, jest spoko,
  • Odpowiedz
@ThinkBackwards: jeśli już się czepiasz, to nie polityki, a spraw społecznych. PRL i mentalność ludzi, ludzka hipokryzja i krytyka lewicy, przy jednoczesnym wychwalaniu prawicowych wartości... Siedząc przed komputerem na stronie dla przegrywów. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

A co do multikont, nie wiń mnie, tylko moderację
  • Odpowiedz
Wszystko spoko, tylko blackpillowcy, podobnie jak nasi rodacy w PRL, kładą uszy po sobie i wciągają innych w przegrywizm. To jest choroba całej polskiej manosfery.

@PowiatowyBanan: Nie zgadzam się, sam jestem blackpillowcem a mam zdanie jakie widzisz. Wielu normalnych chłopów na tagu podobnie. Problemem jest to że ogrom jest tutaj trolli normików i reszty którzy próbują kręcić bekę czy robić przesadne posty.
  • Odpowiedz