Wpis z mikrobloga

• 39
@mirko_anonim jak masz kamerę to mozesz go normalnie rozjechać jeśli nagrało się że złośliwie hamuje przed maska , musisz też trochę zahamować żeby się policja nie czepiała
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mój 2 tonowy wrangler ma raczej średnie hamulce ( ͡° ͜ʖ ͡°) w życiu bym nie wyhamował nikogo motocyklem, może dlatego że jeżdżę na moto albo nie jestem debilem nie wiem
  • Odpowiedz
Wrzuć filmik na Stop Chama. A następnym razem przyhamuj i najedź lekko na tył jeśli widzisz, że typ robi to celowo i dobrze, że jeździsz z kamerą. Takie celowe hamowanie można udowodnić w sądzie właśnie przy pomocy nagrania z kamery. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@CheSlaw: Też jeździłem na motorze i pare razy ktos mnie ostro wkurzył to mialem mysl zeby mu zahamować przed maska xD ale zaraz sobie wlasnie pomyślałem kto na tym bardziej straci xDDD
  • Odpowiedz
Zgłoś do drogówki odpowiedniej dla miejsca, w którym miało miejsce wykroczenia. Pamiętaj dołączyć całe nagranie - tak żeby było widać ten rozstawiający się patrol. Może policjanci zapamiętali, że typ jechał z zagiętą tablicą. Teraz jest za to 500 zł mandatu.
  • Odpowiedz