Aktywne Wpisy

Mr_InC0gnit0 +151
Mieszkańcy #krakow macie na ten moment jedyną oraz realną szansę na pozbycie się pasożytów z organizmu. Nie zawiedźcie nas, dajcie z siebie 100% Te #referendum oraz wynik przełoży się na to, że ludzie w końcu będą mogli uwierzyć, że w kupie siła. A nie jak to mawiał pewien patopolityk "To ch…j, d…a i kamieni kupa"
Kaspii +68
#latwogang
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle
Dołączenie pisowskich śmieci z kanału zero automatycznie wyklucza pozytywny odbiór streama, poza tym jego dieta ułożona przez kretyna wrzoska plus brak snu (nie wiem co ma we łbie jeśli myśli że da radę) skończy się źle

Mam pytanie, mam taką instalację i czy dobrze rozumiem to:
w instalacji występować będzie dwie pompy, obie wg danych elektrycznych osiągają moc maksymalną 750 - 800 W. Reszta to automatyka, która w zasadzie będzie pożerać jakieś drobne ilości mocy. Więc powiedzmy, że całość to głównie te dwie pompy 2x800W = 1600 W plus dajmy na to 200 W, razem 1800 W. I teraz rozumiem, że wnioskowanie o 2kW mocy będzie wystarczające czy dla bezpieczeństwa wnioskować o 3kW do zakładu energetycznego?
#elektryka
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
A moc umowna, to taką jaką chcesz.