Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bycie lepsza w łóżku zależy od wokalizacji, gryzienia i drapania? Tak chyba myślą ci, którzy drą się w niebogłosy. Nie można na przykład przejmować inicjatywy albo wykonywać lubianych przez siebie i drugą stronę czynności z zaangażowaniem?
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal: pojękiwanie może być również oznaką zaangażowania (nie mylić z darciem ryja). Uwierz mi, że niewielu facetów czerpie przyjemność ze stosunku z głuchoniemą. Czy Ty w ogóle potrafisz czytać ze zrozumieniem czy specjalnie piszesz te komentarze pod obraną narrację? Pytam serio.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: moja różowa mówi, jak czasem chce przeżyć mechaniczny / romantyczny / szybki numerek, że nie chce jej się jęczeć. Po prostu, zwyczajnie, nie chce jej się xD. Nie zawsze jest to skorelowane z podnieceniem, bo widzę kiedy robi coś szczerze, a kiedy nie (po oczach) - zwykle w takich sytuacjach jest podniecona.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
organizacyjny-społecznik-33:

Pytanie do różowych pasków, które są mało ekspresywne w łóżku. Od czego to zależy?

@mirko_anonim: od tego że poza łóżkiem też takie są? Nie wpadles na coś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
✨️ Autor wpisu (OP): @kasiknocheinmal rany, podałem przykłady. Ale napiszę wprost:
Uważam, że bycie lepszą w łóżku = zaangażowanie.

Zaangażowanie można okazywać przez różne rzeczy. Uwaga podaję przykłady: mówienie, jęczenie, gryzienie, drapanie, wychodzenie z inicjatywa, proszenie, przybieranie pozycji i/lub wiele innych rzeczy.

Leżenie bierne przyjmowanie przyjemności... jest miarą bycia kiepską w łóżku, bo z perspektywy partnera jest to niczym ocieranie się
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Jeżeli są uczucia i chemia między ludźmi, to i w łóżku jest muzyka. Stąd faceci mają odruch dotykania bab, bo w ten sposób sprawdzają jak ona na niego reaguje i to przełoży się na późniejsze łóżkowe doświadczenia.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
racjonalny-realista-90: "i/lub" nie ma sensu. Z definicji "lub" odpowiada sumie koniunkcji ("i") oraz alternatywy rozłącznej ("albo").
Albo "lub", albo "i/albo". Jak już udajesz eksperta, to rób to dobrze, zamiast wykładać się na logice, na poziomie matematyki w liceum.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
  • Odpowiedz