Wpis z mikrobloga

via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @LeVentLeCri

Czytałam kiedyś na Reddit opinię facetów, że jeśli kobieta ma zainteresowania stereotypowo męskie, jak np motoryzacja, albo gra w gry i "lubi" Gwiezdne Wojny, to tak naprawdę ona tylko udaje, bo chce się popisać, że jest "inna niż wszystkie", żeby dzięki temu znaleźć sobie faceta, i żeby takim kobietom nie wierzyć, gdy mówią, że to lubią (stąd te ankiety, wypytywanie kobiet przez facetów o szczegóły
  • Odpowiedz
Czytałam kiedyś na Reddit opinię facetów, że jeśli kobieta ma zainteresowania stereotypowo męskie, jak np motoryzacja, albo gra w gry i "lubi" Gwiezdne Wojny, to tak naprawdę ona tylko udaje, bo chce się popisać, że jest "inna niż wszystkie", żeby dzięki temu znaleźć sobie faceta, i żeby takim kobietom nie wierzyć, gdy mówią, że to lubią

No ja lubię piłkę, Gwiezdne Wojny i pograć na konsoli, ale w dupie mam, czy ktoś
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @LeVentLeCri

Ogólnie masz rację, ale nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi :) jeśli możesz, to powiedz, jak mogłabym zagadać tych typów w pracy, żeby jednocześnie nie wyjść na nachalną i że ich podsluchuję? Często rozmawiają o grach a ja akurat w gry o Star Wars nie gram (ale to kwestia słabego kompa raczej) więc tutaj i tak nie mam "pola do popisu", chciałabym aby to
  • Odpowiedz
jeśli możesz, to powiedz, jak mogłabym zagadać tych typów w pracy, żeby jednocześnie nie wyjść na nachalną i że ich podsluchuję?

Nie wiem, jaki macie kontakt na co dzień, ale ja bym się po prostu włączyła do rozmowy, jeśli miałabym akurat coś do powiedzenia w temacie, a byliby to ludzie, których znam i z którymi zdarza mi się rozmawiać na inne tematy albo prowadzić chociaż jakiś small talk.

No albo możesz sama
  • Odpowiedz