Aktywne Wpisy

Lekarz_7k +54
Najgorsze jest to, że teraz nikt mi nie uwierzy że serio 300h w pracy siedze, tylko każdy będzie myślał że to oszustwo jest. Wystarczy, że mam 6-7 dyżurów w miesiącu.
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k
Co w takiej sytuacji może zrobić zwykły lekarz, który normalnie pracuje i nie robi żadnych wałków i nie zarabia setek tysięcy? Jestem obecnie stawiany na równi z takimi Dawidkami i traktowany jak najgorsze ścierwo i pasożyt, którego najlepiej zabić
#konowal100k

Czoso +591

@LeVentLeCri: tylko pick me girl lubią ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Czytałam kiedyś na Reddit opinię facetów, że jeśli kobieta ma zainteresowania stereotypowo męskie, jak np motoryzacja, albo gra w gry i "lubi" Gwiezdne Wojny, to tak naprawdę ona tylko udaje, bo chce się popisać, że jest "inna niż wszystkie", żeby dzięki temu znaleźć sobie faceta, i żeby takim kobietom nie wierzyć, gdy mówią, że to lubią (stąd te ankiety, wypytywanie kobiet przez facetów o szczegóły
No ja lubię piłkę, Gwiezdne Wojny i pograć na konsoli, ale w dupie mam, czy ktoś
Ogólnie masz rację, ale nigdy nie wiadomo, na kogo się trafi :) jeśli możesz, to powiedz, jak mogłabym zagadać tych typów w pracy, żeby jednocześnie nie wyjść na nachalną i że ich podsluchuję? Często rozmawiają o grach a ja akurat w gry o Star Wars nie gram (ale to kwestia słabego kompa raczej) więc tutaj i tak nie mam "pola do popisu", chciałabym aby to
Nie wiem, jaki macie kontakt na co dzień, ale ja bym się po prostu włączyła do rozmowy, jeśli miałabym akurat coś do powiedzenia w temacie, a byliby to ludzie, których znam i z którymi zdarza mi się rozmawiać na inne tematy albo prowadzić chociaż jakiś small talk.
No albo możesz sama