@mirko_anonim: podręcznikowy niewolnik. Chłopie ile masz lat że w pełni akceptujesz nakazy obcych? 8? Samochodu z USA nie kupisz bo LAMPKi nie koszerne nie przejdzie przeglądu nie dopuścimy do ruchu. Plac za emocje dwutlenku węgla gdy cały świat ma to w pomoce.Teraz jakieś obowiązkowe kaucję gdzie Bangladesz sra do rzek i wali wszystkie śmieci
niepokonany-badacz-35: @polakrobak2137 1. Bo nie jestem alfą i omegą i są ludzie mądrzejsi ode mnie 2. Bo od października jest to obowiązkowe i nic nie zrobisz 3. Bangladesz to nie argument
rozumiem ze ty sie nie zgadzasz w systemem kaucyjnym i co zamierzasz z
obowiązkowe kaucję gdzie Bangladesz sra do rzek i wali wszystkie śmieci
@polakrobak2137: to rownasz sie Bangladeszem czy bardziej z Japonia czy Niemcami gdzie taki system dobrze dziala? Rozumiem, ze siebie porowujesz do uposledzonego szympansa a nie Brada Pitta
zasłużony-badacz-83: na razie jest pełno opcji, wiele opakowań pozostaje bez kaucji, wystarczy takie wybierać i omijać systemowe. Często jest to nawet ekologiczne, większe zużywają mniej materiału w stosunku do zawartości niż kilka małych.
1. Bo nie jestem alfą i omegą i są ludzie mądrzejsi ode mnie
2. Bo od października jest to obowiązkowe i nic nie zrobisz
3. Bangladesz to nie argument
rozumiem ze ty sie nie zgadzasz w systemem kaucyjnym i co zamierzasz z
@polakrobak2137: to rownasz sie Bangladeszem czy bardziej z Japonia czy Niemcami gdzie taki system dobrze dziala? Rozumiem, ze siebie porowujesz do uposledzonego szympansa a nie Brada Pitta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@mirko_anonim: Bo zwykle ich własny kraj r.cha ich w d.pę. Mam nadzieję że pomogłem.