Aktywne Wpisy

cheture +11
jakie macie plany na piątek wieczur

krolowa_lodu +6
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@mirko_anonim: "mniej więcej". Jeden chłopak miał normalną, zdrową rodzinę a drugi był regularnie okładany pasem przez pijanego starego. Ale pochodzili z tej samej wsi bro xd
@mirko_anonim: to zależy od człowieka. Jednemu coś takiego się przyda, bo zobaczy braki u siebie i obszary nad którymi warto popracować, a u drugiego wywoła depresje i brak chęci do życia.
To poważny problem. Pamiętaj że porównujesz zewnętrzny wypicowany obraz tego co ktoś chce Ci pokazać, ze swoim całym zapleczem codziennej rutyny, problemów i stresu. Łatwo wtedy
@mirko_anonim: To świadczy tylko o nim, nie ma nic wspolnego ze mną.
Dodam więcej xD starczy że w domu jest auto albo go nie ma xD to już jest start
Ew rodzice myślą jak mieć więcej vs ojciec w roku ma 3 msc pracę a matka minimalna
Porównywanie się z kimś to błąd u samych podstaw, bo porównywać możesz siętylko do siebie.
Ojciec 3 msc w roku robota
Matka praca za minimalną
Stary ciągle siedział na p-----e i nic nie robił xD
Zero
@De_Fault: niestety to ultra cope. na wsi jest tyle przestrzeni że jakbyś miał coś tam zdziałać z laską to czas i miejsce by się znalazło. tak samo z kumplami, jakbyś
@czescmampytanie: wątpię, nie piszę tylko ze swojej perspektywy ale i znajomych. Wiem jak to u każdego z nas wyglądało. Nawet u tych bardziej dynamicznych. Ciężko cokolwiek zorganizować jak odległości między wiochami po 15km i jedzie jeden bus przez cały dzień a samochodu brak. Klubów i lokali brak. Po lekcjach każdy do busa i w swoją stronę. Najbliższy kumpel mieszkał 10km ode mnie. Wieś
Jezuu, co to za robienie z przegrywów jakieś płatki śniegu? Jak urodziłeś się w latach 90 to duże prawdopodobieństwo że miałeś kiepski start jak każdy wtedy. Ja mogę na palcach jednej ręki policzyć ile osób w klasie miało obojga rodziców np. A starter pack typowej rodziny wtedy to cała lista patoli do wyboru do koloru...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
·
ostatecznie to nie kwestia zalegających starych na chacie tylko zbyt małego dynamizmu, braku znajomości i biedy.
@mirko_anonim: coo? to chyba mieszkałeś w jakimś patoosiedlu na lubelszczyźnie. U mnie wszyscy w klasie mieli oboje normalnych rodziców poza mną. Może nie byli żadnymi architektami czy lekarzami ale zwykli, normalni ludzie z pracą w jakimś zakładzie czy sklepie.
Starzy zero znajomych
Matka wstydziła się w pracy że ojciec ciągle bez hajsu pracy xD
Ja wołowinę jadłem pierwszy raz w wieku 24 lat jak dostałem hajs z roboty xD