Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +73
GKS Tychy oficjalnie spadł dziś do II ligi.
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
To też jest ewenement, zbudowano w Tychach taki duży, ładny stadion (pojemność 15 300) i nie dość, że tyle lat ten klub tkwił w pierwszoligowej przeciętności i nigdy do Ekstraklasy nie awansował, to jeszcze finalnie z tej pierwszej ligi zleciał...
#mecz #pierwszaligastylzycia #tychy
źródło: 1200
Pobierz
lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz

Ciekawe kiedy mój 7-letni dzieciak zorientuje się, że żyjemy inaczej niż inni i do jakich wniosków to go doprowadzi. Dla niego normą jest, że zimą jedzie się w góry na narty czy sanki, ewentualnie do ciepłych krajów, jak się zatęskni za słońcem. Latem też jakieś zagraniczne wakacje, auto kupuje się w salonie Mercedesa, bo gdzie indziej niby? W sklepach wszystko jest na wyciągnięcie ręki. Ubrania, buty, elektronika, cokolwiek. Metki nie mają znaczenia. To są rzeczy użytkowe i jak ich potrzebujemy, to się je bierze z półki i płaci kartą. Kurczę, nie wiem jak go wychowywać, żeby mu z jednej strony nie zrobić krzywdy i go nie rozpuścić, z drugiej jakoś obudzić w nim ambicje i żeby wiedział kiedyś, że na takie rzeczy będzie musiał sam zarobić i to nie przyjdzie raczej zbyt łatwo. Czasem jeszcze się boję, że jak jebnę na zawał czy coś, to dzieciak nie poradzi sobie w tym bezlitosnym świecie i zginie sam, jak wyjdzie spod klosza, w którym teraz mu tak dobrze. Jak Wy wychowujecie swoje dzieci i jak wprowadzacie je w takie realia?
#anonimowemirkowyznania #dzieci #rodzice #wychowanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt