Aktywne Wpisy

paluszki_rybne +632

Zopyross +216
Wczoraj przy obiedzie u rodziny ciotka opowiadała, jak to córka jej koleżanki WYGRAŁA casting na wynajem mieszkania. 10 chętnych, centrum Olsztyna, 2.5k za 50 metrów, ładnie urządzone itp. Bo ona nie paląca, umowa o pracę i że zrobiła "dobre wrażenie" na landlordzie.
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni.
A ja tylko jadłem zupę (całkiem smaczną bo krem pomidorowy) i mruczałem pod nosem z niedowierzaniem, jakie upodlenie i wstyd tak się płaszczyć za możliwość przespania się w cudzej sypialni.

@mirko_anonim: teren prywatny.
Ludzie mieszkają - potrzebują miejsc do parkowania swoich samochodów.
To jest oczywiste jak to że śpiewak i miasto jest nasze to szkodnicy miejscy.
Czekaj jak to jest? " Zapłać pit w Warszawie?" Wygraj samochod?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
a potem pikaczu fejs jak się
ludzie z miasta do gmin ościennych przenoszą.
Kończy się tym, że pracują i śmiecą w miastach a podatki płacą w innej gminie.
Tak, od parkowania się zaczyna.
Płatne parkowanie to następny podatek miejski, czy to ci się poda czy nie.
@emasele: w czym niby szkodzą?
Z ronda na Placu Wilsona te głąby chcs zdobić " rowerostrade" żeby zablokować cały Żoliborz.
Spyrka się chwaliła że będą kładkę demontować nad Grochowska xddddddd żeby ktoś stracił zdrowie na pasach.
https://motoryzacja.interia.pl/przepisy-drogowe/news-czy-mozna-parkowac-na-terenie-prywatnym,nId,6304264
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
To jest nowe osiedle z parkingiem podziemnym, jak ktoś przyjanuszowal na miejscu parkingowym to jego
Jest takie osiedle Wilno, to jest targowek. To są jest patologiczne osiedle jak Wilanów. Nie ma miejsca dla " gości".