Aktywne Wpisy

Tamerlan +748
Tego się k*rwa nie da skomentować inaczej niż XDDDDDDDDDDDDDDD #peretti #heheszki #humorobrazkowy #patologiazmiasta
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierz
Dorciqch +92
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz

#samochody #motoryzacja
Które z najtańszych używanych samochodów są wyposażone w system Park Assist - czyli elektroniczne wspomaganie parkowania, gdzie auto samo obraca kierownicą i wykonuje manewr, a kierowca jedynie kontroluje hamulec i ewentualnie dodaje gazu?
Wiem, że Audi A3 z 2012 roku oraz Golf VI mają funkcję Park Assist i można je kupić w dość niskiej cenie. Czy są jeszcze jakieś inne tańsze modele i marki, które oferują ten system?
Wiem, że zaraz zlecą się oburzeni z tekstem, że skoro ‘nie umiem parkować’, to nie powinienem mieć auta. Tymczasem od pięciu lat jeżdżę starym Oplem z 1999 roku i nie raz parkowałem. To, że ktoś wybiera automatyczną skrzynię biegów, nie znaczy, że nie potrafi jeździć na manualu, pozdrawiam. Ludzie po prostu cenią sobie komfort, wygodę i nowoczesne rozwiązania xd
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 199446fd8e6bfe4a9694c2dca10c76e81e884d2b
Pobierz@mirko_anonim:
Nie raz? Więc może dwa razy? Mów ile dokładnie
@mirko_anonim: tylko nie porównuj automatycznej skrzyni biegów, która jest zbawieniem dla nóg podczas jazdy w korkach do upośledzonego systemu, który nawet w aktualnie produkowanych autach parkuje kilkakrotnie dłużej, niż jest w stanie to zrobić zwykły kierowca. Chyba każdy posiadacz takiego systemu użył go może raz, w ramach sprawdzenia ciekawostki i nigdy więcej go nie użył.
@mirko_anonim: te systemy - zwłaszcza w starych autach - to jakaś kpina jest. Żeby wziął się za parkowanie, to miejsca musi być tyle