Aktywne Wpisy

ProstyHuop +15
#321685 widzę to i czuję to i mi się rzygać chce ale niestety nie mam kobiety co by mi ugotowało porządne mięso więc muszę jeść takie śmieci co nawet bezdomny nie je
źródło: 1000012090
Pobierz
bulba1605 +39
Czekałam na to jakieś 27 lat, aż wreszcie udało się spełnić marzenie (ʘ‿ʘ) spodziewałam się, że to jest duże, ale nie spodziewałam się, że jest AŻ TAK duże
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
#podroze #podrozujzwykopem #chiny
źródło: 978
Pobierz

@mirko_anonim: no tak, bo dojeżdżanie do pracy na 1-1,5h w jedną stronę to mega przyjemność. Tracisz 2-3h dziennie swojego życia
@mirko_anonim: jak patrzę po swoich znajomych, to widzę prostą korelację między słomą w butach, a poczuciem wyższości, gdy zaczną zarabiać trochę lepsze pieniądze. Ci, którzy zawsze w miarę dobrze żyli (niekoniecznie bogato), najczęściej dobrze gospodarują pieniędzmi. A ci, którzy za młodu srali do wychodka i za sprawą np. boomu w IT nagle zarabiają duże pieniądze, gardzą wszystkim, co
@mirko_anonim: i ci ludzie z szeregowców w Holandii mają po milion euro w funduszach albo obligach, Polak z "klasy średniej" to ma ale kredyt na 30 lat ze zmienną stopą i ratę za dysona xd
@mirko_anonim: w Polsce szeregówka jest obiektem drwin i w dobrym tonie jest napisać na wykopie komentarz "ten badziew łączy ze sobą wady bloku i wady domu"
Jest super, cisza, spokój. Zamknięta ulica, jezioro za oknem. Kaczki, wiewiórki, jeże.... 9.5km od Pałacu Kultury.
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: zawisc
Pobierz@loginnawykoppl: dokładnie jak można tego nie rozumieć, dodatkowo tam jest wielopokoleniowa tradycja akumulacji kapitału, u nas to za 100 lat by takie coś mogło wystąpić najwcześniej, tylko że spryciarze od krypto czy giełdy nie będą mieli często