Aktywne Wpisy

bArrek +62
Corsa jest niby babska bo co? Bo jest mała? A suvy są babskie bo co? Bo są duże? No poczekajmy niech się ekspert wypowie

lubie-sernik +79
Chwilę nic nie pisałem, bo musiałem "ochłonąć".
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
W Bangoku jest strasznie gorąco, nie mogę się do tego przyzwyczaić. Jak wychodzę z budynku to bucha we mnie gorąc jakbym otworzył nagrzany piekarnik. Po 5 sekundach zaczynam się pocić xD
W niedziele przyjechał po mnie @Arcane89 i pojechaliśmy do Bang Saen na śniadanie (zdjęcie w komentarzu). Po śniadaniu wypiliśmy piwko na plaży i pojechaliśmy do Pattaya do Mirka @megaimperator. Mirek zaprosił nas
źródło: 20260531_151023
Pobierz

Moja podwładna lvl 45 (z którą przez ostatnie 3 lata gdy była w innym dziale kumplowałem się) po karygodnym zje&aniu sprawy związanej z jej obowiązkami i otrzymaniu na teamsie wiadomości o treści
Zgłosiła mnie do kadr i dyrektora zakładu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Jutro będę musiał ją przeprosić za słownictwo i to zdanie.
Szkoda, że tylko nie wie że HR, dyro, i mój kierownik są w 100% za mną i mam takie dowody (o których oni wiedzą), że gdyby nie jej staż oraz doświadczenie i HR to dostała by za tą akcję dyscyplinarkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Skończy się wychodzenie w środku pracy załatwić coś do miasta, urlop na następny dzień zgłaszany godzinę przed wyjściem do domu, skończy się chodzenie na rękę w wielu tematach i pomaganie jej. Niech sobie radzi sama, ja niestety już nie mam czasu i możliwości być na jej każde skinienie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Wtedy skończyło się we mnie "zarządzanie przez kumplowanie". Zrozumiałem dlaczego relacja musi być formalna.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: mkarweta