mirko_anonim mirko_anonim 10.10.2025, 06:31:06 0 + ✨️ Czy 7 netto na UOP to mało w dzisiejszych czasach? ⒾJestem różową lvl 29. Czy zarobki na UOP 7netto są dla was okej? Wydaje mi się to mało w obecnych czasach ale może żyje w bańce. #zarobki〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim· Zaakceptował: mkarweta🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projektPokaż spoiler
sberatel sberatel 10.10.2025, 06:33:41 via Wykop 1 + @mirko_anonim: są ok a teraz możesz już spać spokojnie problem rozwiązany.
Tom3kt Tom3kt 10.10.2025, 06:34:41 via Wykop 0 + @mirko_anonim: zależy od sytuacji życiowej. Jak wynajmujesz sama mieszkania to mało, jak z kimś to średnio, jak z rodzicami to jest super pensja ;)
PanPawelDrugi PanPawelDrugi 10.10.2025, 06:35:54 via Android 2 + @mirko_anonim 7k netto na UOP to dobre zarobki
gradekmi gradekmi 10.10.2025, 06:50:30 via Android 5 + Podałaś tyle szczegółów ze zarówno moze być to całkiem wysoka pensja jak i absurdalnie niska.
Jestem różową lvl 29. Czy zarobki na UOP 7netto są dla was okej? Wydaje mi się to mało w obecnych czasach ale może żyje w bańce.
#zarobki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt