Aktywne Wpisy

Grzesiok +443
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

mirko_anonim +35
✨️ Dlaczego nie każde dziecko to szczęście? Ⓘ
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie
Często tu widuje epopeje na temat tego jakie to posiadanie dzieci jest piękne i opozycje, która mówi że nie dla każdego. I to ci drudzy mają rację. Jestem tego idealnym przykładem. Kochałam swoje życie przed urodzeniem dziecka. Zadbałam żeby było dla mnie wygodne, spełniało moje potrzeby.
Niestety zgodziłam się na dziecko - nie powinnam. Nie pojawiła się wiela fala miłości, nie pojawiło się szczęście. Nie

Dlaczego normictwo mysli ze jakkolwiek ich charakter mial wplyw na to ze maja dziewczyny? XD Przeciec kazdy „przegryw” gdyby mial wyglad radzilby sobie duzo lepiej od normika bo normik w zyciu nic nie musial robic a „przegryw” musial nadrabiac, rozwijac sie. To jakas forma wmiowienia sobie ze jednak nie dostalo sie czegos z nieba tylko faktycznie na to zapracowalo? #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny