Wpis z mikrobloga

• 112
@kasiknocheinmal: Ja ogólnie mam wrażenie, że ludzie schodzą się w pary nie nawiązując wcześniej relacji opartej na sympatii. Takiej zwykłej międzyludzkiej sympatii, gdzie kogoś lubisz, dobrze się czujesz w jego towarzystwie, masz o czym wspólnie pogadać, możecie razem spędzić czas.
Byłem zaskoczony gdy dowiedziałem się, że w 2020 przez lockdowny związki się rozpadały bo ludzie nie wytrzymywali kilku tygodniu zamknięci w jednym pokoju, mimo iż byli w związku.
  • Odpowiedz
ostrzegać potrzeby drugiej osoby i je szanować. Największe wyzwanie to czasem schować swoje ego do kieszeni. Droga nie jest prosta, a raczej w ku.we c

@mirko_anonim: TLDR:
laska jest dobra na wszystko
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: troche zazdroszczę, moja była żona niestety okazała się kompletnie jebn...nawet parę lat po rozwodzie nic się nie zmieniło :) Jedyny plus to że wzięła się do roboty i zapier...na 3 etaty.
  • Odpowiedz
@kasiknocheinmal a czemu kobiety tego o facetach nigdy nie odkrywają? Czemu to on musiał się jej pytać o problemu i pomoc je jej rozwiązać a w drugą stronę nawet laski mu jak widać nie potrafiła zrobić choć mówił jej o swoich potrzebach?
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: kolejny ślepy:

Wspierać ją kiedy tego potrzebuje - wcześniej byłem pasywno/agresywny pod wpływem frustracji.

Normalnie przecież każda miłość będzie kwitła kiedy jedno wyżywa się na drugim. Druga strona nie jest masturbatorem, ten możecie sobie kupić w sklepie.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 6
rozważny-artysta-39:

@kasiknocheinmal: czyli ona ma potrzeby - on musi je spełniać to może ona się otworzy.

On ma potrzeby - musi spełniać jej potrzeby to może mu pomoże xd

@WhiskeyIHaze: + sama nie powie o swoich potrzebach - to on wykonal cala psychologiczna prace opanowac najpeirw wlasne frustracje, a potem zeby do niej dotrzec,
  • Odpowiedz
@masz_fajne_donice: Przerażające. Gdyby ktoś magicznym zaklęciem sprawił, że z żoną przestalibyśmy się kochać i przeszli do relacji czysto koleżeńskich, to wciąż bylibyśmy dobrymi znajomymi albo przyjaciółmi (celowo mówię o magicnzym zaklęciu, bo normalne rozstania to skomplikowana rzeczy).
  • Odpowiedz