Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: ale na ch ty takie rzeczy mówsz? xd logiczne, że jak ktoś przez tyle lat nie ruchał samicy to coś musi być z nim nie tak, albo wstydliwy albo jakieś kompleksy? no chyba że wygląd 1/10. Żadna bańka tylko logiczne myślenie...sam jako facet też bym tak pomyślał, że jak laska ma 30 i chłopa nigdy nie miała to musi być mega wstyliwa albo wybredna..
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @KanJaweuDieZweite no moze dlatego, ze zapytała? Ja nie jestem zainteresowany znajomosciami na odleglosc
@fff112 a czemu mialbym nie mowic? Szczegolnie jezeli szuka sie kogos na powaznie to logiczne ze mowi sie prawde? I nie ma tu rownosci miedzy mezczyzna a kobieta, u kobiety to owszem dziwne, bo kobiety maja duzo latwiej i zawsze je ktos zagada. Faceta nigdy zadna kobieta nie zagada, poza tym sa
  • Odpowiedz
@mirko_anonim @KanJaweuDieZweite: ma rację- po co w ogóle się przyznawać. Nawet taka łatwa czarna kobieta z afryki pogoniła ciebie jak trędowatego xd To pokazuje, że nie umiesz grać i masz braki w social skille. Ludzie ci tu wytknęli, teraz uderz się w pierś zaakceptuj to i zacznij pracować nad zmianą.
Gdzie w apkach mam 95% szans, że dostanę matcha własnej od afrykanki.
  • Odpowiedz