Aktywne Wpisy
#gielda naprawdę ładujecie się w spółki Po takich wzrostach? Zero instynktu samozachowawczego¯\(ツ)/¯
źródło: 1000048343
Pobierz
Łapę stopa żeby wrócić na szlak . Mam z 15 km z buta jak coś :/ wszyscy jadą w przeciwną stronę :/ będę szedł powoli
Dobrze że już nie ma upału . I fajny wietrzyk wieje
#zlomkiemprzezswiat #autostop
Dobrze że już nie ma upału . I fajny wietrzyk wieje
#zlomkiemprzezswiat #autostop
źródło: image_picker_DD2C743D-AD0F-46CF-8A71-B8495616AD51-1276-000000225992BBB1
Pobierz

W 2024 kupiłem WIf po 2.5usd, sprzedałem go parę miesięcy później ze stratą 40% (gdybym nie bym chciwy to mogłem zarobić prawie 2x ale trzymałem licząc na 10usd). Nie zgłaszałem tego bo myślałem że jak straciłem to nie muszę. Teraz us chce ściągnąć ode mnie podatek z tej kwoty pomimo ze wcześniej straciłem 40%. Dostaje listy itd. Co mam teraz zrobić? #kryptowaluty #bitcoin
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Teraz za późno na działanie. Następnym razem inwestuj w krypto przez bezpieczne portfele, a nie scentralizowane giełdy ( ͡° ᴥ ͡°)
Bilet wyśle Ci zaraz na e mail. Gdy wyjdziesz z lotniska pod czerwoną budką telefoniczną jest skrytka,
otwórz ją tajnym hasłem : hajduszoboszlo. W niej znajdziesz nowy dowód osobisty,
3000 pesos i kluczyki do mieszkania na przeciwko. Od dziś nazywasz się
Juan Pablo Fernandez Maria FC Barcelona Janusz Sergio Vasilii Szewczenko i jesteś rosyjskim imigrantem z Rumuni.
Pracujesz w zakładzie fryzjerskim 2 km od
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo