Wpis z mikrobloga

Teraz idzie typek dwa razy młodszy od ciebie ale dwa razy większy, bujne włosy, wysportowany, z fajkiem w mordzie

@mirko_anonim: Ciężko nie być pewnym siebie jak wszystkich moggujesz. W twoich czasach tak samo Oskarki moggowały i były pewne siebie. Z twoimi genami sytuacja nie zmieniłaby się nawet jakbyś był młodszy.
  • Odpowiedz
Czuje się jak jakiś boomer, który nie rozumie młodzieży a jakieś zbyt skąpe stroje u małolat wywołują oburzenie xd

@mirko_anonim: to co ty masz 50 lat? przeciez skąpe stroje to nic nowego, tak jak wiele innych zjawisk które się teraz obserwuje.

Btw. Nie wiem gdzie te skąpe stroje, teraz jest moda na noszenie za dużych spodni i grubych bluz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
profesjonalny-uczeń-1: 33 lvl here. Wawa. W sumie to w------e zawsze na to mialem. Moda sie zmienila tylko i to na worki gdzie fajne laski sa poubierane w szmaty a szlaufy jak byly tak i sa wiec suty i prawie wiekszosc ciala widac. Wiec chyba malo na zewnatrz wychodzisz. Pozdro

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ja tam cię rozumiem OPie, pamiętam jak się miało te naście lat to szczytem dbania o siebie i wygladania "kobieco" było wyprostować włosy i załozyć katanę do biodrówek, teraz jak odwiedzam siostrzenicę i ona w wieku dwunastu lat ma zrobiony permanentny makijaz, pazury, przedluzane rzesy, wrzuca na tiktoka jakieś filmiki gdzie się wypina to mnie to szokuje xd Ja w jej wieku czekałam w kolejce po nowego Pottera i
  • Odpowiedz