Wpis z mikrobloga

@kuncfot Służby nigdy nie stwierdzają nieprawidłowości u swoich.

Wiesz dlaczego policja w tym kraju jest tak zarobiona?

Bo mają tyle sprawę do krycia, co odwalili ich ludzie ¯_(ツ)_/¯

Słyszałeś żeby kiedykolwiek policjant dostał mandat, wyrok, czy był też zwolniony ze służby.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Ktoś to narysował, ktoś zatwierdził i podpisał. Kulochwyt wysokości kupki piachu, gdzie nawet strzelanie klęcząc spowoduje ostrzał sąsiedniej wsi. To jest farsa, z pewnością ktoś dostanie 50 zł grzywny.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja wiem, że w Hameryce wszystko większe i głównie stamtąd jutuberów oglądam i też łatwiej tam u nich o pustkowia, ale kurde, ja byłem przekonany że na każdej strzelnicy te wały są pokaźne, nie takie popierdółki jak u tego psiarza. To jest ewidentnie zła wola, bo milionów podbicie wysokości tego wału nie kosztuje, gość miał to gdzieś.
FrasierCrane - @mirko_anonim: ja wiem, że w Hameryce wszystko większe i głównie stamt...

źródło: a1WzCEyWXCFyYFFw

Pobierz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Fun fact: w Szwajcarii mają strzelnice nad drogami, pastwiskami i szlakami turystycznymi i nie zawsze są tak zaprojektowane, aby strzelający nie mógł nikogo trafić przy najmniej póki jest w pozycji leżącej, czasem na czas strzelania stawia się znaki ostrzegawcze.
Mirek007 - @mirko_anonim: Fun fact: w Szwajcarii mają strzelnice nad drogami, pastwis...

źródło: muc3Zfz

Pobierz
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 3
skrupulatny-fanatyk-80: Strzelnicę dopuszcza do użytku wójt , burmistrz,prezydent a jeśli był to obiekt dla służb mundurowych - komendant, można więc ustalić i sprawdzić jakie były powiązania. Ale pewnie pokaże protokół że wszystko było elegancko a właściciel obiektu po odbiorze pozmieniał.
Psów jest w Polsce już więcej niż dzieci, żarcie dla zwierząt leży już na półkach razem z "ludzkim" , salonów piękności weterynarzy i fryzjerów dla śerściuchów jest więcej niż przychodni. A
  • Odpowiedz