Aktywne Wpisy

Tamerlan +429
Tego się k*rwa nie da skomentować inaczej niż XDDDDDDDDDDDDDDD #peretti #heheszki #humorobrazkowy #patologiazmiasta
źródło: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Pobierz
Dorciqch +44
#ogrodnictwo jedna rabata postanowiła zrobić igrzyska śmierci xD niech wygra najlepszy. Zachęcam do typowania kto wygra. Nagrodą jest satysfakcja z dobrej znajomości siły chwastów xD
źródło: 1000046833
Pobierz

poszukiwany lekarz rodzinny/pierwszego kontaktu (zapomniałem jak to się nwzywa) na nfz w #poznan który wypisuje skierowania na badania jak pacjent prosi. moj obecny powiedział ze mi nie wypisze skierowania na próby wątrobowe i inne rozme, bez wchodzenia w szczegóły jake, bo nie ma do tego podstaw bo nie zglaszam ze sie sle czuje czy cos mnie boli itp xd czyli co miesiąc płace składke zdrowotna a żeby skorzystać to muszę mu nakłamać ze się zle czuję albo że mam jakieś problemy zdrowotne. dla mnie to poniżające...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: wydaje ci się, że płacisz składkę zdrowotną, żeby sobie samodzielnie wybierać wizyty u specjalistów bo masz ochotę, a nie z powodów wskazań zdrowotnych? Ty tak poważnie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)