Aktywne Wpisy

PeeJay +115
#referendum #krakow #oswiadczenie
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski
Nie idę na referendum. Nie idę i już tłumaczę dlaczego.
Ponad 7 lat mieszkania w Krakowie pokazało mi, że to miasto zmienia się. Niektóre zmiany mi się podobały, inne nie. Wiadomo, nie jest idealnie. Mnóstwo rzeczy wymaga gruntownego przemyślenia przez władze miasta. Patodeweloperka, samochodoza (kretyńsko wprowadzone SCT to żadne rozwiązanie), nieprzemyślana strategia turystyczna. Mimo że podobnie jak wszyscy byłem zmęczony Majchrowskim, a Miszalski

Mega_Smieszek +249
źródło: 1000016379
Pobierz

Idealny przykład #logikarozowychpaskow .
Z rok temu przez pół roku cisnęła mnie o wspólne zamieszkanie - byłem w finansowym dołku, miałem spore problemy. Narracja była taka, że nie chce się usamodzielnić, odciąć pępowiny i jestem dziecinny. Teraz gdy już się odbiłem i proponuje żebyśmy coś wynajęli to ona już nie chce, bo wynajem to strata hajsu a ona woli mieszkać z mamą, żeby móc ten hajs wywalać na podróże.
Ps. Z ciekawości przemycilem to o usamodzielnieniu w jej kontekście żeby zobaczyć jak zareaguje, wyszło że jestem toksycznym manipulatorem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#zwiazki #logikaniebieskichpaskow
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: oboje jesteście. Ale wniosek jest prosty, jeśli z jakiegokolwiek powodu nie chcecie ze sobą mieszkać, a nie mają dla was znaczenia względy religijne, to coś nie gra.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta