Aktywne Wpisy

CyganskiKsiaze +32

Sinti +4
TL;DR: nie umiem latać w świadomych snach
pytanie do osób mniej lub bardziej obeznanych i doświadczających #luciddream #oobe - czy ktoś z was ma praktycznie permanentny problem z lataniem, czy nawet unoszeniem się nad ziemią w świadomych snach lub oobe? doświadczam praktycznie od wczesnego dzieciństwa niemal codziennie spontanicznych świadomych snów - ale w 99% przypadków bardzo krótkich bo się budzę po ogarnięciu sytuacji, zazwyczaj trwają około 10 - 30
pytanie do osób mniej lub bardziej obeznanych i doświadczających #luciddream #oobe - czy ktoś z was ma praktycznie permanentny problem z lataniem, czy nawet unoszeniem się nad ziemią w świadomych snach lub oobe? doświadczam praktycznie od wczesnego dzieciństwa niemal codziennie spontanicznych świadomych snów - ale w 99% przypadków bardzo krótkich bo się budzę po ogarnięciu sytuacji, zazwyczaj trwają około 10 - 30

#kryptowaluty #gielda
Nie wiem czy się śmiać czy płakać ale fakt że spora liczba osób nadal z własnej woli trzyma kryptowaluty jako inwestycje budzi we mnie mieszane uczucia. Kryptowaluty które służą tylko po to aby trump ze świtą zarabiali na naiwnych oraz inni scammerzy kryptowalutowi. Natomiast rosnące złoto to jest prawo natury. Rosło, rośnie i będzie rosnąć bo co raz więcej ludzi ucieka z kryptowalut i dobrze, co raz więcej ludzi rozumie powagę sytuacji i że złoto z natury rośnie nie licząc jakieś ewenementy w historii. I oczywiście złoto najmocniej rośnie w czasach niepewności a właśnie w takiej teraźniejszości żyjemy czy tego chcecie czy nie. Ja sam trzymam złoto i jestem pewien że zarobię na nim o wiele więcej niż ludzie którzy teraz pakują się w bitcoina. No chyba że ci którzy grają na spadki to zarobią bo bitcoin będzie leciał spokojnie jeszcze do 60000 w następnych 2 miesiącach jak nie dalej a złoto będzie osiągać kolejne szczyty bo złoto to potęga
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt