Wpis z mikrobloga

✨️ Jak poradzić sobie z rozstaniem?
Jak poradzic sobie z sytuacją, że kobieta mnie rzuciła ? Minął tydzień, wszystko pousuwalem natomiast ciągle wracają wspomnienia.. Nic nie zapowiadało tego, siedzę i ciągle myślę co zrobilem źle.. mam 35 lat, myślałem że z nią się ustatkuje, założę rodzinę a tu taki niespodziewany cios, prosto w serce..
Nie mam znajomych, rodzina mówi że to nic takiego, że znajdzie się kolejna...
Jestem samotny w życiu, zawsze odrzucany i od kilku dni łzy mi ciągle lecą...
#smutek #zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 3
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: tydzień to nic, wspomnienia i smutek mogą się za Tobą ciągnąć latami i jak jesteś wrażliwym chłopem to od tego nie uciekniesz. Ja bym z buta wbijał na rynek matrymonialny i szukał kontaktu z kobietami, żeby sobie uświadomić, że w sumie wszystkie są takie same i nie ma za bardzo czego żałować ani się obwiniać, bo robiłeś w danej chwili to co było najlepsze, a przynajmniej tak myślałeś, że
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
determinowany-uczeń-66: każdy może woleć inne rozstanie. Mi by wystarczyła uczciwa rozmowa, może dałoby się wyjaśnić jakieś nieporozumienie i relację naprawić, a jeśli jednak pewne kwestie byłyby nie do pogodzenia, to trudno, ale próba była, sprawa jasna i rozstanie z szacunkiem, więc nie byłoby problemu.

Przywiązanego najbardziej zaboli nagłe ucięcie kontaktu (bonusowe punkty za info przez neta/sms) bez podania powodu i żadnej próby naprawy, by się długo zastanawiał co źle zrobił. Niestety popularne.

Jeśli
  • Odpowiedz