Dość szybko, bo już praktycznie na samym początku związku zauważyłem jeden z potencjalnych problemów, który zadecyduje o przyszłości związku, mianowicie moja była miała niską samoocenę i kompleksy.
Miała też nadwagę, co przeszkadzało mi ponieważ miałem przez to niskie libido.
@mirko_anonim Tyle red flagów wypisałeś (kilka zacytowałem), że trudno nie uznać tego anonima za słabą zarzutkę (⌒(oo)⌒)
@mirko_anonim: przypomniał mi sie taki ziomek co go dziewczyna wywaliła z chaty a on mówił że i tak by z nią zerwał bo ona mu nie ufa a spytałem czy ją zdradza a on mówi że czasem tak ale z losowymi dziewczynami a ona i tak o tym nie wie więc nie ma powodów żeby mu nie ufać
@mirko_anonim w związkach nie rozlicza się kto miał rację czy kto zawinił bo związek składa się z dwóch osób i każda sytuacja z waszego życia wpływała na to zerwanie. To że zacząłeś się spotykać z dziewczyną która w sumie aż tak Ci się nie podobała przez nadwagę mogło to pogłębić jej problemy z kompleksami. Bo Wy jako para zamiast zadbać o poczucie bliskości emocjonalnej dzięki której ona czułaby się bezpiecznie w
@mirko_anonim: Gdyby mój facet spał w jednym pokoju z inną dziewczyną i jeszcze nie byłby łaskaw mnie o tym uprzednio poinformować, to nie byłby już moim facetem. "Wystarczyło powiedzenie dzień dobry kobiecie, która przypadkowo była ładna i ubrana tak jak mi się podoba" - typie, czy Ty byś nie był zazdrosny, gdyby Twoja kobieta inicjowała kontakt z kimś kto wyglądałby na kogoś w dokładnie jej typie? Gdybyś wiedział, że podobają
aktywny-sojusznik-77: Nie chciało mi się czytać, ale skoro miala kompleksy i nie podobała ci sie fizycznie "nie miałeś libido" a slowa którego szukałeś to namiętność...
✨️ Autor wpisu (OP): @panczii Tylko ja nie zdradzałem i nie miałem tego w planach.
@Kitku_Karola Dzięki za dużo mądrych słów. Faktycznie, nie czułem pełnej miłości w jej stronę. Niby była w moim typie, ale pewne jej zachowania były z tyłu głowy takim hard-no które mnie powstrzymywały przed wejściem głębiej z uczuciami.
Faktycznie zmienianie kogoś do związku to był błąd który już zrozumiałem i wiem by go w przyszłości nie
@mirko_anonim ufasz jej czy po prostu jej nie kochasz i widzisz ją jako gorsza/nieatrakcyjna na tyle że nie widzisz opcji by mogła pomyśleć że ktoś jest lepszy od Ciebie? To serio jest ważne pytanie, bo to nie jest normalna sytuacja że ktoś jest „zmuszony” być w pokoju z kimś. Ludzie na wycieczki raczej jeżdżą jako para albo jeżdżą z ludźmi których znają od dłuższego czasu (których partner/partnerka też zna więc może
@mirko_anonim ja osobiście nie rozumiem czemu nie mógłbyś spać w jednym łóżku z innym chłopem a z kobietą tak, albo czemu nie można było przedyskutować że jeśli były osobne łóżka to mógłbyś materac wynieść gdzieś indziej i być poza pokojem np. W salonie. Wg mnie opcji można było dużo kombinować od nawet powiedzenia tym ludziom wprost że masz dziewczynę i chciałbyś nie generować szemranej sytuacji by poczuła się źle. Tylko trzeba
@mirko_anonim Tyle red flagów wypisałeś (kilka zacytowałem), że trudno nie uznać tego anonima za słabą zarzutkę (⌒(oo)⌒)
"Wystarczyło powiedzenie dzień dobry kobiecie, która przypadkowo była ładna i ubrana tak jak mi się podoba" - typie, czy Ty byś nie był zazdrosny, gdyby Twoja kobieta inicjowała kontakt z kimś kto wyglądałby na kogoś w dokładnie jej typie?
Gdybyś wiedział, że podobają
To w ogóle po uj z nia byłeś? Bo była okazja?
Chłopie poszukaj sobie kogoś kto ci odpowiada
@Kitku_Karola Dzięki za dużo mądrych słów. Faktycznie, nie czułem pełnej miłości w jej stronę. Niby była w moim typie, ale pewne jej zachowania były z tyłu głowy takim hard-no które mnie powstrzymywały przed wejściem głębiej z uczuciami.
Faktycznie zmienianie kogoś do związku to był błąd który już zrozumiałem i wiem by go w przyszłości nie
@mirko_anonim: nie no wcale. Boisz się jechać z ludźmi których nie znasz na narty. Albo masz psychikę 13 latka albo no nie jesteś w żadnym