Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim:

Jak już coś jest (średnio 1-2 razy w tygodniu)

To jeszcze nie jest jakoś tragicznie dla związku gdzie minął etap szaleńczego zakochania

albo nawet mówi że dzisiaj może mi ręką zrobić

Tutaj natomiast czai się tragedia. Totalny brak szacunku i poszanowania dla partnera
  • Odpowiedz
może sobie doczytaj o etapach rozwoju związku, s--s się zmienia, to raz

@kasiknocheinmal: Jak trafi się na partnera o tym samym libido, to spoko, ale w innym przypadku to proszenie sie o kłopoty. Bo wiele kobiet traktuje to jak wygodnickie hasło-zaklęcie. JAKBY CO, FACECI MAJĄ TAKIE SAME.
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: tak, dlatego warto wiedzieć jakie się ma libido już po tym okresie zachłyśnięcia się sobą. W innym wypadku frustracja będzie narastać jak u wykopków w niektórych wpisach - a żadna ze stron nie ma prawa WYMAGAĆ od drugiej osoby zaspokojania jej potrzeb wbrew chęci partnera.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Wspominała też kiedyś, że teraz to ona ma ochotę jak po prostu cały dzień jestem dla niej miły, jakieś kwiaty kupię i że teraz gra wstępna zaczyna się już od rana. Nie będe ukrywał, że nie do końca podoba mi się to podejście xd bo kiedyś to tak nie wyglądało i można było mieć fajny wieczór bez odwalania jakiegoś szajsu od rana.
Masz odpowiedzi co masz robić, jeśli chcesz
  • Odpowiedz
to ona chce jakby jak najszybciej to odbębnić

@mirko_anonim: gratulacje, awansowałeś na bankomat. Pytanie z kim teraz się realizuje bez odbębniania.

Wspominała też kiedyś, że teraz to ona ma ochotę jak po prostu cały dzień jestem dla niej miły, jakieś kwiaty kupię i że teraz gra wstępna zaczyna się już od
gorobei - >to ona chce jakby jak najszybciej to odbębnić 

@mirko_anonim: gratulacje,...

źródło: cozrobić

Pobierz
  • Odpowiedz