Wpis z mikrobloga

✨️ Co myślicie o wiadomościach do byłych randkowiczów?
Co uważacie o pisaniu w związku wiadomości raz na jakiś czas ,,co słychać?" do osób, z którymi wychodziło się na randkę / podeszło się w celu podrywu? Postawienie granicy, że jest to niekomfortowe dla drugiej strony uważacie za formę kontroli i braku zaufania? Czuję się tragicznie, bo ktoś tego nie zmieni (lubi ludzi), mimo że wie jak to na mnie wpływa...
#zwiazki

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kwestia dogadania się, albo niedogadania
każdy może mieć swoją własną wrażliwość, więc nie ma jednej recepty dla wszystkich

Należy rozmawiać o tym co jest nieprzekraczalną granicą i w razie jej przekraczania zdecydować co dalej z tym związkiem
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to jest to sama kategoria jak latanie po klubach będąc w związku. formalnie nikt tego nie zabrania, ale jak masz rigcz i jakikolwiek szacunek do partnera to tego nie robisz.

a co do twoje sytuacji to sprawdź czy to "lubie ludzi" odnosi się tylko do lasek z którymi chciałby coś zmajstrować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
to jest to sama kategoria jak latanie po klubach będąc w związku. formalnie nikt tego nie zabrania, ale jak masz rigcz i jakikolwiek szacunek do partnera to tego nie robisz.

@czescmampytanie: to prawda, partner nie ma prawa niczego zabronić, ale ma prawo odejść od takiej osoby, jeśli jej standardy nie pokrywają się z jego
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
powściągliwy-analityk-81: @Atreyu Ktoś będąc w związku chce pisać z kim ma tylko ochotę, w tym czasami także do dziewczyn, z którymi rozpoczął znajomość podrywem. Druga osoba się z tym nie zgadza, więc jest nazwana kontrolującą i że ma problemy z zaufaniem do przepracowania

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
  • Odpowiedz
@mirko_anonim w związku są dwie osoby i muszą tak żyć by obie strony były zadowolone, zaopiekowane i czujące się dobrze. Jesli on pisze do dziewczyn z którymi randkował, a jej to nie pasuje to powinni przegadać tą sprawę od strony uczyć i emocji. Czyli ona mówi że to zachowanie ją rani i daje brak poczucia stabilności w związku a on jej mówi że jest kontrolująca i musi się ogarnąć to znaczy
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ostatnio crush z liceum złożył mi życzenia urodzinowe i dopytywał co u mnie - zlalem ją totalnie, byłem z tego zadowolony, a różowa z każdą wiadomością (próba normalnej zlewki) była coraz bardziej zazdrosna haha
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jak to nie zmieni? Ręce same piszą smsy? Lubi ludzi to niech się spotyka z kolegami, a nie pisze do lasek co mu się podobają. A nuż, któraś okaże zainteresowanie i się zarucha. Nie bądź naiwna.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: mam identyczne podejście jak Ty, dobrze Ci radzę nie trać na niego czasu już teraz, bo wspomnisz moje słowa ze łzami w oczach, jak chcesz pogadać napisz priv.
  • Odpowiedz