Wpis z mikrobloga

✨️ Jak zmienić swoje życie w 33. roku życia?
Mam 33 lata, zważywszy że jestem #przegryw daje sobie rok czasu na polepszenie swojej sytuacji życiowej. Zamierzam niedługo zmienić pracę, pójść na siłownię, kupiłem sobie samochod. Nie jestem przystojnym facetem, mam zakola, otyłość brzuszna natomiast czuje że to mój ostatni dzwonek na zmiany w życiu.
Co możecie jeszcze doradzić ? Nie oczekuje, że znajdę miłość życia - w młodzieńczych latach wolałem gnić w piwnicy, grać w gierki aniżeli się socjalizować. Nie mam znajomych , mieszkam z rodzicami w ich domu. Ponoszę konsekwencje złych wyborów teraz.
Chce po prostu zmiany, jakieś rady ?

#samotnosc #przegryw

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim po 1 dieta, aplikacja typu fitatu [ja używam Yazio]. Otyłość też pływa na samopoczucie. 2 trening siłowy ( jak nie wiesz od czego zacząć to wpiszę google fbw sakera 3. jak masz tylko zakola to przeszczep 30 tys i poprawa samooceny dużo do góry 4. hobby ( nie kurs tańca ( ͡° ͜ʖ ͡°)), nawet głupie łażenie po lesie z wywrywaczem daje dużo satysfakcji. 5 najważniejsze,
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Nie musisz nawet na siłownie isc, spacery + dieta + nawet w domu cwiczenia (bo raczej na drązku sie nie podciagniesz) choc z drugiej strony jednak siłowe cwiczenia przy diecie zeby nie tracic masy mięśniowej (duzo białka jesc)
Nie masz co sobie też z góry zakładać że rok, bo co jak udało by ci sie w 13 miesiecy a nie 12 - to juz źle?
Po mału do przodu
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rób prawko kat. A i kupuj Moto. Prawko 4k, BMW f650gs z 2000r z ABS kupisz nawet poniżej 7k. Śmigaj po szutrach i polnych drogach. Polski TET. Nie trzeba dużo kasy. Nie trzeba też super pogody. Poczytaj o jeździe na Moto i wpływie na psychike
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
energiczny-mentor-61: @Ochlapto: a co to za rada z d--y? Facet chyba napisał, że chce zmienić coś w swoim życiu, a nie jeszcze bardziej pogrążać się w niebycie. 32 lata i mieszkanie ze starymi, to nie czas na kupowanie zabawki. Co to zmieni? Trzeba zbierać kasę żeby jak najszybciej wynieść się od rodzicow, a nie wydawać na motor. To jest podstawa. Bo żadna trzeźwo myśląca kobieta nie chce być z
  • Odpowiedz