Wpis z mikrobloga

@mirko_anonim: bo w tej dywagacji zapominasz o jednym, takim fundamentalnym aspekcie, to przeciętny facet musi zabiegać o kobietę i walczyć o utrzymanie z nią związku, a nie odwrotnie. Kobieta, szczególnie młoda ma na pstryknięcie x zastępców na miejsce zwykłego faceta. Także albo się starasz albo nara. Czasami się zdarzy, że atrakcyjny facet też tak robi, ale to przykład niskiego poczucia własnej wartości i leczenia kompleksów w postaci przekupywania swojej księżniczki.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
✨️ Autor wpisu (OP): @centerario jestem niewiele ladniejszy od ogra a mialem fajna rozowa ktora sie starala dla mnie

mam nadzieje ze uda mi sie jeszcze trafic na taka ale mam kolezanki ktore takie sa dla swoich facetow wiec chyba powinno byc
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 2
asertywny-szermierz-16: Bo są przegrywami, którzy stawiaja kobiety na piedestale, bo myślą, że tak zdobędą ich (sic!) szacunek i uznanie

Jest to żałosne i spowodowane kompletnym brakiem samooceny

Jeszcze jest kwestia wyuczonej bezradności i bycia bluszczem.
  • Odpowiedz
Dlaczego niektorzy biora sobie do zwiazku ksiezniczki ktore trzeba we wszystkim wyreczac, podwozic je i zawozic, organizować im czas ?

@mirko_anonim: to jest, wbrew pozorom, złożony problem.

Niektóre księżniczki są ładniejsze i bardziej kobiece od obrotnych kobiet. Prawie wszystkie są głupsze, więc łatwiej nimi manipulować, zdradzać je itp. (ja w związku z księżniczką podbierałem jej kasę z portfela i karty, nawet się nie zorientowała; pukałem też inne w naszym łóżku).
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 1
asertywny-szermierz-16:

podbierałem jej kasę z portfela i karty

@afmaf: że to robiłeś to jedno, ale co trzeba mieć w głowie żeby się tym chwalić? Już nawet nie chodzi o przestępstwo, ale w więzieniu ktoś by się dowiedział to też byś
  • Odpowiedz
ale w więzieniu ktoś by się dowiedział to też byś zostal cwelem

@mirko_anonim: sam bym się pochwalił i jeszcze dopłacił, bo lubię być cwelony i mam ejc. A teraz do budy beciaku.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
twórczy-wizjoner-13: Doskonale cię rozumiem, wychowując się w domu gdzie rodzice mają cię w #$#upie nabywasz potem takich skrzywień i braków że nie rozumiesz rzeczy naturalnych, wyjaśniając człowiek z natury dba o to na czym mu zależy, to jest instynkt ale może być skrzywiony albo wyciszony przez warunki wychowania do tego dochodzi wypracowanie takich cech charakteru jak trzymanie się zasad, kultura itd. a najważniejsze to jaki obraz miłości wyciągnie z domu.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
  • Odpowiedz