✨️ Jak wyglądają związki w dobie internetu?Ⓘ Mam znajomą, jakieś 33 lata. 168 cm i na oko ze 90-100kg. Była sama 5 miesięcy... znalazła sobie faceta mimo że jest ulana, bezrobotna, nieporadna zyciowo, problemy z głową itp. Ok, z twarzy była 7/10 jak była szczupla, ale teraz bez makijażu wygląda jak gruby chłopiec xD
Rynek matrymonialny z perspektywy faceta i kobiety to jednak dwa różne światy xD
@mirko_anonim wyjdź czasem do ludzi to zobaczysz że jest inaczej niż na tinderze. Ja wczoraj w Bangkoku wyrwałem modelkę influencerke z Indonezji. Laska ma 2.5 mln obserwujących xD jestem umówiony na kolejne spotkanie.
@szczeki32: to jest jakiś oski chad albo baiciarz ale indonezyjki to rzeczywiście fenomen. Chyba jedyny kraj gdzie poziom wyglądu nie idzie proporcjonalnie do poziomu wymagań i można poderwać naprawdę ładną laskę będąc przeciętnym.
@szczeki32 a jak ci powiem że po kilku minutach już się z nią lizałem itd. I chciała iść na hotel? A tydzień później poznałem przepiękną dziewczynę z Arabii Saudyjskiej która zaprosiła mnie na kolację urodzinową i tych spotkań było jeszcze kilka. Było gorąco i do tej pory mamy kontakt. Dzwoni, pisze, wysyła filmy i planuje przylot do Polski to co powiesz xD ?
Mam znajomą, jakieś 33 lata. 168 cm i na oko ze 90-100kg.
Była sama 5 miesięcy... znalazła sobie faceta mimo że jest ulana, bezrobotna, nieporadna zyciowo, problemy z głową itp.
Ok, z twarzy była 7/10 jak była szczupla, ale teraz bez makijażu wygląda jak gruby chłopiec xD
Rynek matrymonialny z perspektywy faceta i kobiety to jednak dwa różne światy xD
#tinder #badoo #takaprawda #blackpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt