Aktywne Wpisy

AntyKuc +60

maciorqa 0
Nie boicie się kupować kluczy w sklepach jak g2a, eneba itd?
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować
Teraz czytam na necie, że taki klucz może pochodzić z nieautoryzowanego źródła i w najgorszym przypadku gra potem może zostać usunięta z biblioteki albo nie działać w Polsce.
Zastanawiam się nad kupnem Gothic Remake na premierę. Cena na steam to 210 zł, a w różnych "kluczykowniach" cena waha się od 130 do 170 zł i nie wiem czy jest sens ryzykować

Wylogowujcie się o 22.00. bo inaczej będziecie "wisieć" zalogowani na czas przerwy technicznej. Kiedyś w piątek zapomniałem sobie o tej przerwie i zalogowałem się o 22 z minutą - dwoma po. Chciałem jeszcze zerknąć na pozycje. Zalogowało mnie (jeszcze się załapałem), ale nie wszedłem na notowania, no bo przerwa (wyświetlił się komunikat). Wylogować też się nie dało. Pomyślałem, że pewnie z automatu mnie wylogowało. Z rańca w sobotę wszedłem z ciekawości na XTB czy mnie ewentualnie wylogowało, czy byłem zalogowany. No i odpalam apkę i z marszu, bez logowania chodziła.
#gielda
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt
Bo jak nie to na co tak właściwie narzekasz?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: grap32