Aktywne Wpisy

panDario +11

zomowiec +2
Hej ziomki i ziomalko lli z pod tagów
#samochodoza #konfitura
Wiecie że nie macie racji jak 70% wykopków. Społeczniaki i zbawcy chodników , których życie jest tak nudne i szare że w ogóle znajdujecie czas żeby zauważać źle zaparkowane auta. XD
Gdybym ja i reszta mieszkańców podchodził do tego w taki sposób musiałbym zgłosić za źle parkowanie całe moje osiedle, 80% wąskich dróg dojazdowych, większość wyjazdów z bram albo auta
#samochodoza #konfitura
Wiecie że nie macie racji jak 70% wykopków. Społeczniaki i zbawcy chodników , których życie jest tak nudne i szare że w ogóle znajdujecie czas żeby zauważać źle zaparkowane auta. XD
Gdybym ja i reszta mieszkańców podchodził do tego w taki sposób musiałbym zgłosić za źle parkowanie całe moje osiedle, 80% wąskich dróg dojazdowych, większość wyjazdów z bram albo auta

Ludzi jest ponad 8 miliardów. Dzietność spada na całym świecie, niezależnie czy nowimy o slumsach w indiach, czy o Belgach. Spada też jeśli chodzi o podział na różne religie. Ogólnie spada wszędzie.
Teraz teoria, może ewolucja wyposażyła nas w hamulec powyżej pewnej ilości ludzi, szczególnie przy takiej mobilności, że Azjata widzi u siebie białego człowieka, a sam w kilkanaście godzin może się znaleźć w europejskim kraju. To szaleństwo na niespotykaną wcześniej skale. Jeżeli mózg identyfikuje tak wysokie zagęszczenie ludności, że nawet widzimy ludzi spoza swojego kręgu kulturowego, to musi odczuwać, że jest nas niespotykanie dużo na jego terenie. Nigdy dzietność tak nie leciała, ale nigdy nie podróżowaliśmy tak szybko, nigdy nas też tylu nie było.
Inna sprawa, że jednak jesteśmy zwierzętami i będą nami rządzić podświadomie wspinane instynkty. Nie określiliśmy jeszcze ich zbyt dobrze. Np. epigenetyka dopiero raczkuje, nie wiemy jak zmiana środowiska wpływa na ciało i umysł.
Co sądzicie? Może ktoś się zna na temacie i skonfrontuje mnie z rzeczywistością?
#demografia #gospodarka #przyroda #swiat
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: grap32
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Eksperyment na SZCZURACH,
"BAGNO BEHAWIORALNE" no to nie ma dzieci