Aktywne Wpisy

pussy_hunter +2
dobra, bo zrobiło się straszne zamieszanie. więc uporządkowałem trochę te arkusze i udostępniam jak zwykle w pdf.
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury
Jak ktoś ogarnięty to będzie wiedział jak się w tym połapać.
powodzenia
Link do dysku google jak zwykle w komentarzu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#matura #matura2026 #przeciekizmatury

Wrrronika +21
źródło: 1000083604
Pobierz

Ziomek elektryka to słaby pomysl. Żeby dobrze w tym zarabiać trzeba duużo praktyki i wiedzy, czego na kursie poza podstawami-podstaw nie zdobędziesz. Ja skonczyłem technikum i studia w tym kierunku i nie ukrywam - lubie w tym dłubać i mam w tym doświadczenie, bo robiłem troche na budowach w PL i NO i jakbym miał teraz pójść zza biurka rypać na budowe za 500zł więcej, to nie ma takiej
W każdym razie powodzenia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
9k macie razem to spokojnie starczy na normalne żyćko, jak masz spokój w robocie i robotę do emerytury to tylko się cieszyć, stabilność też ma swoją cenę
miasto 170k to już spore możliwości, ja bym chyba został w robocie i jak masz luz to kręcił z fuchami w wieczory/weekendy
@steppenwolf12: to minimalna krajowa. egzystencja, z nie życie
@Anakee: no ale zawsze trzeba patrzeć też na rzeczy wokół, np. mają na miejscu jedynie pół mieszkania do spłaty
np. w Warszawie może zarobisz więcej, ale kredyt od zera na duże mieszkanie potrafi przejeść cały zysk
@steppenwolf12: mieszkam w Wawie od 15 lat. Jak się przeprowadzałem to podwyżka wynagrodzenia była 100%, za tę samą prace. Większa cena mieszkania skonsumowała 20% tej podwyżki.
w sumie ciężko też odpowiedzieć na takie pytanie, bo dużo zależy od prywatnych preferencji, nie każdy też lubi zakorkowaną Warszawę
@mirko_anonim: przesadzasz. Moim zdaniem wchodzisz w etap odpowiedzialnego spojrzenia na życie, niektóre fakty stają się dotkliwie.
4,5k liczysz średnia PIT/12 m-cy czy już podajesz
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Dipolarny
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@Lord-Penetrator: zwłaszcza w dobie transformacji energetycznej i rozbudowie centr danych. Cala dekada lub dwie się będą kręciły wokół miedzi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
@steppenwolf12: Łódź, Kraków czy Wrocław jest bardziej zakorkowany