Aktywne Wpisy

lubie-sernik +12
Mirki, wróciłem dziś z #cypr i pierwszy raz od dawna tak bardzo cieszyłem się, że jestem już w domu — a byłem tam tylko tydzień.
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
Może po prostu to nie był mój klimat, może potrzebowałem czegoś innego, ale ten wyjazd dał mi trochę do myślenia przed tym, co zaraz przede mną.
Za niecały miesiąc lecę do #azja i serio nie wiem, jak będzie wyglądało moje życie tam na miejscu. Mam
źródło: 1000055027
Pobierz
#raportzpanstwasrodka to mnie zawsze bedzie bawic.... co trzeba miec w glowie albo czego nie miec, aby sie tak przerabiac....
źródło: magdalena
Pobierz

Bolec na boku rzeczywiście może być.
@mirko_anonim: sam wiesz gdzie jest problem - przerazajce dla mnie jest to, ze ktos bierze leki (z dluga lista skutkow ubocznych) na stres z praca! - moze lepiej zmienic prace albo podjescie do tej pracy!
Twoja zona jest neurochirurgiem i operuje mogzi malych dziec ze ma tyle stresu? Czy ma gowno
@mirko_anonim: Zatrudnij młodą aktorkę, która będzie udawała, że na ciebie leci ( ͡º ͜ʖ͡º)
@mirko_anonim: xD
W takiej sytuacji idzie do lekarza, bierze el quattro na pół roku, w tym czasie wraca do formy i szuka nowej pracy. Faszerowanie się antydepresantami przez całe życie z powodu pracy to skrajna głupota.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Dipolarny
Sam sobie napykałeś tej biedy że się na to zgodziłeś. Nie mogę pojąć dlaczego faceci zgadzają się na takie układy