Wpis z mikrobloga

Dodam że ona bierze od x lat tabletki przeciwdepresyjne na stres związany z praca (escytalopram), a one obniżają libido.

@mirko_anonim: sam wiesz gdzie jest problem - przerazajce dla mnie jest to, ze ktos bierze leki (z dluga lista skutkow ubocznych) na stres z praca! - moze lepiej zmienic prace albo podjescie do tej pracy!
Twoja zona jest neurochirurgiem i operuje mogzi malych dziec ze ma tyle stresu? Czy ma gowno
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: Generalnie jak w tym wieku masz ruchanie raz na 3 tygodnie to potem będziesz miał tylko gorzej. Rada @zurawinazmusztarda wydaje się całkiem okej, chociaż wiem, że postawienie tak sprawy jest bardzo trudne. Sam tak nie postawiłem, męczyłem się długo a ostatecznie i tak skończyło się rozejściem i tylko rok z życia zmarnowałem.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Zmartwię cię. Pod względem łóżkowym będzie jeszcze dużo gorzej i mówię to z własnego doświadczenia po 20 latach prawie że małżeństwa. Skończyło się rozwodem.
  • Odpowiedz
Dodam że ona bierze od x lat tabletki przeciwdepresyjne na stres związany z praca (escytalopram), a one obniżają libido

@mirko_anonim: xD

W takiej sytuacji idzie do lekarza, bierze el quattro na pół roku, w tym czasie wraca do formy i szuka nowej pracy. Faszerowanie się antydepresantami przez całe życie z powodu pracy to skrajna głupota.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: klasyka, z Tobą nie ma ochoty ale z kimś innym zapewne już tak :) Poszukaj sobie kogoś innego, kto będzie Tobie dawał i się tym cieszył. Kobiety zawsze tak robią więc zrób i Ty, po co się męczyć?
  • Odpowiedz