Aktywne Wpisy

faen0 +52
Cześć Mirki i Mirabelki,
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
Krótka piłka. Miałem z moją dziewczyną ciągłe zgrzyty o to, kto płaci za zakupy i rachunki. Oboje pracujemy, ale zarabiam trochę więcej, więc zwykły podział 50/50 był po prostu niesprawiedliwy. Próbowaliśmy to liczyć w Excelu, ale wklepywanie tego co miesiąc zaczynało mnie wkurzać.
Więc po godzinach, zamiast grać w gierki, wystrugałem dla nas prostą apkę.
Działa
źródło: dashboard
PobierzPodesłać komuś ostatnią stronę? Uważam że w tym roku dosyć trudne dali tematy na rozprawkę, ale jakbym miał pisać to bym wybrał drugi temat.
#matura #matura2026
#matura #matura2026
źródło: 1000008522
Pobierz

I kalkulowanie tutaj ile oszczędzicie jest bez sensu. Miliony małżeństw przed wami zakładały ze pomieszkają x lat u teściów jednych lub drugich, odłożą na wymarzony domek i zawsze kończyło sie tak samo, po upływie X lat nie sa juz razem.
@mirko_anonim: i ludzie tak żyją? I Ty gardzisz mieszkaniem w bloku na 10p z widokiem po horyzont? XDDDD gdzie cięć się wszystkim zajmuje
Posiedzisz 2-4 lata i będziesz miał te 150.000£/€ czyli akurat na budowę chałupy