Aktywne Wpisy

Qurvinox +107
Zwierzęta pieprzone 5:50 i już mi papierosami w mieszkaniu śmierdzi

Rozumiem nagonkę na lekarzy, którzy wykorzystują system i drenują budżet NFZ fikcyjnymi zabiegami i dyżurami, ale ta nagonka na lekarzy rozpętana na wykopie już dawno straciła znamiona jakiegokolwiek zdrowego rozsądku i coraz bardziej przypomina tłuszczę goniącą lekarzy z widłami i pochodniami niczym wiedźmy za samo bycie lekarzem.
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500
https://wykop.pl/link/7965825/izba-lekarska-dostala-13-mln-zl-na-szkolenie-lekarzy-i-lekarzy-dentystow
Na głównej wylądowało oto znalezisko o tym, że Naczelna Izba Lekarska otrzymała 13 milionów zł na szkolenia dla lekarzy. Kwota ma być przeznaczona na kształcenie 1500

Zdarzylo Wam sie kiedys ze dziewczyna sie do Was na ulicy usmiechnela albo chociaz obczaila mijajac na ulicy? Nawet nie mowie o zagadywaniu bo w to juz nie uwierze. Jesli tak to ile macie wzrostu i na ile siebie oceniacie? Szczerze nie sadze zeby takie rzeczy sie w ogole zdarzaly, one nawet na sekunde kontaktu wzrokowego nie łapią. #rozowepaski #zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Dipolarny
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 802a58415d5fef0b5d6fcf9fdc085ed70719e807fb8303e4364f21fa2319684b
Pobierz〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Ale najmilej wspominam jak szla jakas w leggisnach naprzeciwko mnie w moim kierunku i patrzylem sie ostencyjnie w krocze, zastanawialem sie jaki ma smak wygolonej p-------i. Nagle obudzilem sie, ze za dlugo patrze.
Podnioslem oczy na jej twarz. Ona widac ze przygladala mi sie dluzej. Ja nie wiedzac co robic zaczalem sie szczerzyc jak debil i ona tez i tak przeszla